Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu, ieșire nervoasă la „Bravo! Ai stil”. Jurata a părăsit platoul emisiunii. „Lașați-mă să mă duc afara!..”

Raluca Bădulescu, ieșire nervoasă la „Bravo! Ai stil”. Jurata a părăsit platoul emisiunii. „Lașați-mă să mă duc afara!..”

GALERIE FOTO (2)

Fiecare nouă ediție a emisiunii „Bravo! Ai stil” vine cu multe emoții, dar uneori spiritele se aprind de-a dreptul pe platourile de filmare. De data aceasta, cea care nu a mai rezistat discuțiilor a fost Raluca Bădulescu. Vedeta a avut o discuție aprinsă cu Ilinca Vandici și ceilalți jurați, iar singura soluție a fost să părăsească încăperea.

Pe măsură ce competiția „Bravo! Ai stil” continuă, divergențele sunt imposibil de evitat. Dacă până acum acestea erau întâlnite în rândul concurentelor, care se luptă în ținute pentru marele premiu, situația a avansat la un alt nivel. Jurații sunt tot mai tensionați, iar acest lucru ăi determină să aibă ieșiri neașteptate.

În urmă cu câteva zile cel care nu a mai rezistat a fost Maurice Munteanu. A avut o dispută aprinsă cu Anda Adam, iar în cele din urmă a plecat de la masa juraților pentru a lua o pauză. Astăzi spiritele s-au încins pentru Raluca Bădulescu, care a avut o reacție asemănătoare.

Raluca Bădulescu, ieșire nervoasă la „Bravo! Ai stil”

Se pare că ediția din această seara a fost unul dintre momentele în care Raluca Bădulescu a avut multe de zis despre concurentele emisiunii. Voia să-și expună părerea, care nu era una pozitivă, dar a fost întreruptă și oprită de ceilalți jurați. A fost acuzată că vorbește prea mult, iar acest lucru a scos-o din minți.

„Ești că o moara, nu te oprește nimeni.”, i-a spus Tibi Clenci.

Remarca fotografului a fost urmată de un comentariu al lui Maurice, care nu a putut să rămână indiferent la atitudinea colegei sale. De cele mai multe ori, Raluca și Maurice se înțeleg foarte bine, însă nu a fost cazul și astăzi. Jurata nu părea că are o stare de spirit prea bună, așa că i s-a reproșat acest lucru.

„Dar recalcitranta ești, fetiță, azi.”, a remarcat Maurice Munteanu.

Jurata a părăsit platoul emisiunii. „Lașați-mă să mă duc afara!..”

Văzând că ceilalți colegi nu sunt dispuși să o înțeleagă, Raluca Bădulescu a luat o decizie din impuls. A cerut o pauză, iar apoi s-a ridicat de la masa juraților și a ieșit din platoul de filmare. Se pare că a fost deranjată că nimeni nu a lăsat-o să vorbească, iar situația nu mai putea continua în același spirit.

„Și bine, mă, dar nu am mai vorbit și în alte zile. Nu îmi luați vorba din gura și continuam natural. Mi se pare că sunteți dubioși. Trebuie să vorbim pe rand? Nu poți să iei ideea de la mine? Tot eu vorbesc eu mult.Ce aveți astăzi, bai, baiatule. Eu n-am nimic. Să moara Franța, chiar aveți ceva, haideți să luam o pauza, oricum mă enervează ăștia doi. Hai să luam o pauza. Lașați-mă să mă duc afara!”, a strigat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: