Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu în costum de baie. Cum arată vedeta după ce a slăbit

Raluca Bădulescu în costum de baie. Cum arată vedeta după ce a slăbit

GALERIE FOTO (7) Raluca Bădulescu în costum de baie. Cum arată vedeta după ce a slăbit zeci de kilograme

Raluca Bădulescu în costum de baie. Cum arată vedeta după ce a slăbit. În trecut avea 120 de kilograme. Ceva a făcut-o să-și dorească schimbarea. S-a ambiționat și a devenit o bombă sexy. În 2014 a slăbit atât de mult încât foarte multe persoane nu au mai recunoscut-o.

Raluca Bădulescu în costum de baie. Ce s-a întâmplat cu pielea vedetei

Cu fiecare ocazie, vedeta spunea că este fericită în pielea ei și dacă va simți nevoia vreodată să slăbească o va face. Însă, se observa cu ochiul liber că blondina era departea de vreo dietă sau un gând de a duce o viață sănătoasă. Până într-o zi când totul s-a schimbat!A preferat să taie răul de la rădăcină și să își micșoreze stomacul. Acum, Raluca Bădulescu arată senzațional.

„Le recomand să facă a ceastă intervenţie numai la domnul profesor. Vă spun acest lucru din tot sufletul. Nu am niciun regret! Mi s-a schimbat viaţa, în sensul că pot purta haine frumoase şi în sensul că sunt foarte sănătoasă. Am analizele foarte bune. Înainte aveam ficatul acoperit în proporţie de 30% în grăsime”, a spus vedeta.

Deși cântărea 120 de kilograme, acum se mândrește cu o talie de viespe

„Am între 57 şi 59 de kilograme. În fiecare săptămână sunt atentă, mă cântăresc la câteva zile. Dacă ai fost într-un weekend şi ai făcut excese, apoi mănânci doar salată şi friptură la grătar, slăbeşti imediat. Două kilograme le dai jos foarte uşor! Este o greutate stabilă de doi ani şi jumătate. Atunci când mi-am făcut reconstrucţia sânilor şi implant de silicoane, ajunsesem deja la această greutate stabilă. Eu am recurs la operaţie pentru că aveam sânii mari înainte şi era obligatoriu să o fac. Port S sau M, la haine. Depinde de producător.”

Loading...