Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu și-a tăiat stomacul, dar s-a îngrășat din nou. Ce soluție a găsit vedeta Kanal D

Raluca Bădulescu și-a tăiat stomacul, dar s-a îngrășat din nou. Ce soluție a găsit vedeta Kanal D

Raluca Bădulescu s-a îngrășat din nou

Raluca Bădulescu a fost prima vedetă care a dat startul slăbitului cu ajutorul operaţiei de tăiere a stomacului. Înainte de operaţie vedeta avea 125 kilograme, iar după a ajuns să aibă un corp de model, având 52 de kilograme. 

Raluca Bădulescu s-a îngrășat din nou

Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme cu ajutorul operației. Ajunsese la 52 de kilograme și se simțea bine în corpul ei, însă acum a trecut de 60 de kilograme, scrie click.ro.

”Mănânc de toate, dar câte puţin, inclusiv şaorma şi brânzeturi. Înainte aveam ficatul înecat în grăsime, acum sunt bine cu sănătatea. De la 125 kg, cât aveam înainte de operaţie, pe care am făcut-o în urmă cu 7 ani şi jumătate, ajunsesem la 52 de kilograme. Acum am puţin peste 60 kg. Cu dietă şi cu puţină mişcare voi reuşi să ajung din nou la kilogramele pe care le consider ideale pentru mine”, ne-a confirmat Raluca.

Acum, Raluca Bădulescu s-a îngrășat din nou, precizând că se va apuca de o dietă care să o ajute să-și mențină kilogramele la numărul dorit. Aceasta speră ca va reuși acest lucru înainte de filmările sezonului nou din ”Bravo ai stil”, emisiunea de la Kanal D, la care este jurat.

”Când se optează pentru această metodă, e nevoie de consiliere psihologică pentru a se menţine un stil de viaţă sănătos. Supravegherea de către un medic specialist în nutriţie, diabet şi boli metabolice poate schimba stilul de viaţă. Problema constă în faptul că nu se intervine deloc în stilul de viaţă”, a explicat  Simona Carniciu, medic diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Ce vedete din România și-au făcut micșorare de stomac

Imediat după Raluca Bădulescu a urmat și prezentatoarea Teo Trandafir. Vedeta a fost obligată să slăbească din cauza problemelor de sănătate.

Teo Trandafir, în vârstă de 52 de ani, s-a prezentat la medic pentru aceeaşi procedură, întrucât dietele şi sportul nu au dat roade. Gazda emisiunii ”Teo Show” a luat decizia de a-şi micşora stomacul în 2013. Atunci a ajuns la 60 kg, de la 123 kg, în doar câteva luni. În pandemie, însă, a mai trişat cu mesele şi se vede cu ochiul liber că nu mai cântăreşte 60 kg.

“Mănânc pufuleţi când mi se face foame, biscuiţi, iar la prânz o ciorbă la bufet!”, a spus Teo Trandafir, la vremea respectivă.

O altă vedetă care s-a operat și care a slăbit considerabil a fost nimeni alta decât Ozana Barabancea. În vârstă de 51 de ani, vedeta s-a mai “împlinit” cu câteva kilograme acum, în pandemie.

Celebra artistă şi jurată a emisiunii “Te cunosc de undeva” a ales să facă o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu trei ani. După ce în iunie 2017 şi-a micşorat stomacul, Ozana Barabancea a ajuns să dea jos circa 60 de kilograme. Acum ea are 68.

”Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină şi finuţă! De la 128 kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o fineţe de femeie. Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei”, a declarat Ozana Barabancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: