Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Drăgoi, viața fără 106 kilograme. Cum se simte artista la doi ani după ce și-a făcut micșorare de stomac

Raluca Drăgoi, viața fără 106 kilograme. Cum se simte artista la doi ani după ce și-a făcut micșorare de stomac

GALERIE FOTO (8) Raluca Drăgoi, viața fără 106 kilograme

Raluca Drăgoi, viața fără 106 kilograme. Artista a reușit să impresioneze pe toată lumea după ce a slăbit 40 de kilograme într-un timp foarte scurt. Raluca Drăgoi a apelat la operație de micșorare a stomacului după ce ajunsese să cântărească 106 kilograme. Cum se simte acum vedeta?

Raluca Drăgoi, viața fără 106 kilograme. Cum se simte artista la doi ani după ce și-a făcut micșorare de stomac

Raluca Drăgoi, viața fără 106 kilograme. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de manele din România. Aceasta a spart topurile muzicale cu colaborările cu artiști cunoscuți precum What’s Up, Nikolas sau Adrian Minune. Bruneta are succes pe plan muzical, dar timp de mai mulți ani, artista a avut un complex care a măcinat-o.

Raluca Drăgoi cântărea 106 kilograme în urmă cu doi ani, dar a decis să facă ceva în această privință. Artista a apelat la operație de micșorare de stomac, iar acum cântărește 66 de kilograme, reușind să slăbească într-un an 30 de kilograme, iar în ultimul an a mai slăbit 10 kilograme. Acum, manelista se bucură de silueta ei, iar de câte ori are ocazia o scoate în evidență.

Raluca consideră că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o și prin prisma acestei intervenții chirurgicale nu va mai ajunge niciodată la kilogramele pe care le avea în 2019. „Acum 2 ani am luat decizia de a-mi schimba radical viața și am hotărât să fac operația de gastric sleeve, așa se numește. Nu doar că m-am schimbat ca și aspect, dar m-am schimbat și din interior. Chiar și acum la 2 ani de la operație descopăr cea mai bun versiune a mea. Am făcut pasul spre o viață nou, plină de încredere, curaj și cu o mare dorință de a schimba tot. Am slăbit în curs de 2 ani 40 de kilograme. Nu am ținut un regim strict așa cum mi-a spus doctorul, dar norocul meu a fost că am slăbit pur și simplu mâncând orice, la orice oră pentru că timpul nu mi-a permis să îmi creez un regim.”, a spus Raluca Drăgoi.

Raluca Drăgoi, schimbare radicală

Artista a recunoscut că a fost frustrată de aspectul său fizic, mai ales când hainele pe care și le dorea nu-i veneau. Raluca Drăgoi și-a schimbat complet stilul de viață, fiind pregătită să-i încânte pe fanii ei cu talentul său. „A fost cea mai bună decizie din viața mea. Eram pe scenă și nu îmi mai permitea nici vestimentația să arăt cum vreau. Mă simțeam un pic frustrată. Am lăsat în trecut 40 de kilograme și pășesc în viitor mult mai încrezătoare și puternică. Aveam 106 kilograme și 66 de kilograme cântăresc astăzi.”, a mai spus vedeta.

Medicul Mihai Ionescu a fost cel care a operat-o pe Raluca Drăgoi. Operația la care a fost supusă cântăreața se numește gastric sleeve. „Operația de micșorare a stomacului, denumită Gastric Sleeve, induce pierderea de greutate prin limitarea cantității de alimente ingerate. Se îndepărtează o mare parte din volumul stomacului, laparoscopic, și este o intervenție mai eficientă decât cea de montare a inelului gastric. În cazul Gastric Sleeve, malabsorbția alimentelor este eliminată și astfel nu mai este nevoie de suplimente de vitamine și proteine post operator comparativ cu intervențiile de tip bypass gastric.La operația de micșorare a stomacului nu există nici o componentă implantabilă și, prin urmare, nu este nevoie de ajustare și nici nu vor exista complicații cauzate de inserția unui corp străin în organism”, explicat specialistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: