Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, din nou însărcinată! Fosta soție a lui Pepe se pregătește să devină mamă a treia oară

Raluca Pastramă, din nou însărcinată! Fosta soție a lui Pepe se pregătește să devină mamă a treia oară

Coincidență uluitoare în showbiz! La scurt timp după ce Pepe a anunțat că va deveni tată, Raluca Pastramă, fosta soție a artistului, a dezvăluit că este însărcinată! Așadar, cei doi foști soți se pregătesc acum să redevină părinți în același timp, fiecare cu partenerul cu care și-au refăcut viața după divorț.

După vestea că Pepe devine tată pentru a treia oară, iată că și Raluca Pastramă surprinde pe toată lumea cu anunțul că este însărcinată!  fi mamă pentru a treia oară! Fosta soția lui Pepe se pregătește să aducă pe lume al treilea copil. Frumoasa brunetă a aflat deja dacă este vorba de o fetiță sau un băiețel!

Raluca Pastramă urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Vedeta este însărcinată cu noul ei partener de viață, cu care și-a refăcut viața după divorțul de Pepe, tatăl fetițelor ei,

Raluca Pastramă, din nou însărcinată! Fosta soție a lui Pepe se pregătește să devină mamă a treia oară

Vestea că Raluca Pastramă este însărcinată vine la câteva zile după ce Pepe a făcut anunțat că va fi tată de băiat cu noua lui parteneră, Yasmine Ody!

Raluca Pastramă a confirmat este însărcinată, pentru Spy News, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă.

În urma căsniciei eșuate cu Pepe, Raluca Pastramă are două fetițe, pe Maria, dar și pe Rosa. Iar acum se pare că vedeta va deveni din nou mamă de fată. Vedeta va aduce pe lume cel de-al treilea copil în scurt timp.

Și chiar dacă Raluca Pastramă este din nou în al nouălea cer, fosta soție a lui Pepe nu a dezvăluit prea multe despre noua sa relație.

Iar faptul că iubește din nou, iar acum se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, este semnul cel mai bun că bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: