Redactia.ro
Home » Știri » Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Unde locuiește acum

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Unde locuiește acum

GALERIE FOTO (4)

După anunțul divorțului care a zguduit showbizul românesc, Pepe și Raluca Pastramă au ales să nu mai locuiască împreună. 

 

Unde locuiește Raluca Pastramă

Raluca Pastramă traversează una dintre cele mai grele perioade din viață, odată cu divorțul de Pepe. Sexoasa brunetă nu își neglijează deloc fetițele, ci se ocupă de ele în totalitate.

Raluca Pastramă se află acum în locuința părinților, după ce chiar Pepe a  anunțat că cei doi nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni. Nu se știe dacă Pepe ar fi dat-o afară pe frumoasa brunetă sau dacă decizia de a părăsi căminul conjugal este a Ralucăi.

”Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a declarat Raluca Pastramă.

Raluca pare puternic afectată de momentele prin care trece, iar asta se vede și în ultimele sale apariții. Însă, bruneta încearcă să își țină fetițele cât mai departe de problemele adulților.

Anunțul divorțului a fost făcut în mediul online de Pepe, însă, cea care ar fi luat decizia separării este Raluca. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Artistul încearcă să salveze aparențele, însă între cei doi ar exista tensiuni mai vechi.

Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”a mărturisit Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: