Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă sărbătorește după divorț! Alături de cine s-a afișat bruneta

Raluca Pastramă sărbătorește după divorț! Alături de cine s-a afișat bruneta

GALERIE FOTO (2) Raluca Pastramă sărbătorește după divorț

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a zguduit showbiz-ul românesc. Vestea că cei doi nu mai sunt împreună a creat mare agitație, iar acum toată lumea se întreabă cum se va termina. La scurt timp după anunț, iată că Raluca Pastramă sărbătorește. 

Raluca Pastramă sărbătorește după divorț

După ce Pepe s-a afișat la sala de sport și cântând diferite piese, semn că a început deja să-și trăiască viața de burlac, a venit momentul și Ralucăi Pastramă, care a postat prima fotografie pe contul ei de Instagram după despărțire. Însă aceasta nu e singură.

Bruneta a dezvăluit că în familia lor are loc un eveniment important. Astăzi are loc o petrecere specială dată pentru nepoțelul ei de numai o lună. Se pare că aceasta nu a putut să nu împărtășească cu urmăritorii ei o așa sărbătoare și nu a mai ținut cont de situația în care se află cu fostul ei soț, scrie spynews.ro.

Raluca Pastramă s-a afișat alături de fetițele ei și ale lui Pepe, dar și alături de nepoțelul ei, fiul fratelui, pe care-l ține în brațe. Potrivit acesteia, micuțul a împlinit o lună, dovadă fiind tortul de pe masă.

”❤️💙❤️Copiii mei ❤️💙❤️ #1LunaAchim #LinisteSufleteasca”, a scris Raluca Pastramă în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Raluca Pastramă sărbătorește după divorț
Raluca Pastramă sărbătorește după divorț

Pepe și Raluca au decis să meargă pe drumuri separate

Admiratorii au fost foarte dezamăgiți atunci când au aflat că Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe într-un video pe contul său de Youtube.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a transmis Pepe.

De asemenea, Pepe a ținut să menționeze faptul că el și Raluca vor să păstreze o relație civilizată în continuare pentru fiicele lor. Potrivit declarațiilor artistului, nu există un motiv serios care a dus la această separare, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva relația dintre ei.

”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, continuat atunci artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: