Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă și-a găsit liniștea în brațele altcuiva! Soția lui Pepe, surprinsă în timp ce se mută

Raluca Pastramă și-a găsit liniștea în brațele altcuiva! Soția lui Pepe, surprinsă în timp ce se mută

GALERIE FOTO (3)

Noi detalii ies la iveală după vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța. Odată ce s-a separat de artist, Raluca și-a găsit liniștea în brațele altei persoane. Frumoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzi cum se mută cu mai mulți saci de haine în casa acesteia. 

Raluca Pastramă, în brațele altei persoane

Odată ce s-a separat de soțul ei, Pepe, în contextul divorțului, Raluca Pastramă și-a găsit liniștea în brațele altei persoane. Paparazzi au suprins-o cum se mută la aceasta cu mai multe bagaje cu haine.

Concret, după ce și-a luat fiica de la grădiniță, Raluca a dat fuga până la casa părinților ei pentru a lua mai mulți saci, cel mai probabil cu haine. Aceasta a fost ajutată să care bagajele până la mașină, care nu au fost chiar puține…Ulterior, bruneta s-a îndreptat spre casa unei tinere blonde, care a ajutat-o imediat să care toți sacii cu care a venit. Cele două au fost ajutate de una dintre fiicele Ralucăi.

Raluca Pastramă a luat decizia de a părăsi casa în care s-a consumat relația cu Pepe. Frumoasa brunetă a făcut mutarea rapid, la scurt timp după ce artistul a făcut anunțul privind divorțul care a șocat showbizul.

Raluca a preferat să se retragă în sânul familiei, în brațele tatălui ei, cel care a susținut-o în cele mai importante decizii de-a lungul relației sale cu Pepe.

 

Pepe, umilit de tata socru

Noi detalii ies la iveală după vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța. Mai exact, detalii dinainte de căsătoria celor doi. Tatăl Ralucăi i-ar fi impus o condiție artistului de care acesta trebuie să țină cont acum, în pragul ruperii căsniciei. Potrivit impact.ro, în 2012, omul de afaceri Ion Pastramă i-a cerut artistului să semneze un contract prin care să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea frumoasei brunete.

Socrul lui Pepe, un om bogat

Ion Pastramă este un om de afaceri care are putere financiară. El nu s-a opus în 2012 deciziei fiicei lui de a se căsători cu Pepe, dar i-a impus condiția menționată anterior, artistului. Asta în contextul în care fiica sa avea deja o casă și toate cele necesare traiului de lux, după cum bine se tie. Așadar, odată cu divorțul  Pepe și Raluca nu au ce să mai împartă, în afară de casa pe care o au. În schimb, grădinița va rămâne Ralucăi Pastramă.

Incredibil din ce a făcut avere fostul socru al lui Pepe. Nelu Pastramă are acum o

Raluca Pastramă mărturisea în urmă cu ceva timp că ea a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de grădiniță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: