Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Raluca Pastramă, după ce Pepe a anunțat divorțul. Mesajul frumoasei brunete

Primele imagini cu Raluca Pastramă, după ce Pepe a anunțat divorțul. Mesajul frumoasei brunete

Tot mai multe informații ies la iveală după vestea că Pepe și Raluca divorțează. Au apărut deja și primele imagini cu frumoasa brunetă după ce Pepe a anunțat destrămarea căsniciei. Este vorba despre câteva fotografii, realizate acum 3 săptămâni chiar de Raluca Pastramă și au fost postate pe contul ei de Instragram.

Primele imagini cu Raluca după divorț

Au apărut primele imagini cu Raluca după anunțul divorțului de Pepe. Frumoasa brunetă apare în câteva fotografii, realizate în urmă cu trei săptămâni și au fost postate pe Instagram. Ea apare singură, pregătită să iasă în oraș, cu un mesaj sugestiv: „Rain, rain, don’t go away” (în traducere „Ploaie, ploaie, nu pleca”), pe 9 octombrie, chiar din zilele când solistul a mărturisit că au pus punct relației și s-au mutat separat! Ulterior, ea a mai făcut publică o imagine de-a sa de la grădinița copiilor, informează tacataca.prosport.ro

 

Pepe a făcut anunțul divorțului

Anunțul divorțului a fost făcut de artist pe canalul său de Youtube. Artistul a explicat că între el și Raluca nu se mai poate repara nimic și că lucrurile s-au terminat.Deși Pepe nu a vrut să arate acest lucru, între cei doi ar exista tensiuni mai vechi în privința anumitor subiecte mai delicate. Concret, în urmă cu aproximativ doi ani, Pepe și Raluca ar fi avut un moment controversat în familie, fiind implicată și mama artistului, scrie cancan.ro. Mai mult, tensiunile mai vechi dintre Raluca și mama artistului ar fi făcut ca cele două să nu se înțeleagă atât de bine în utlimul timp.

Ce se întâmplă cu copiii celor doi: „Pentru educația lor, vom face asta”

Pepe divorțează de Raluca Pastramă și a explicat că le-a fost cel mai greu să le spună copiilor că se vor despărți și susține că nu vor exista procese, totul urmând a se încheia la notar. În plus, relația lor va fi una civilizată, în care creșterea micuților va fi primordială.

“Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare foarte bună pentru educația lor și pentru creșterea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, să nu existe motive. Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost și cât de încercată a fost relația noastră. Cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vrem să avem o relație civilizată.

Fiind de comun acord că așa a trebuit să fie, vom merge la notar. Nu există niciun fel de proces, litigii. Din punctul meu de vedere nu există un motiv major, real. Dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul. Dar dacă nu se poate, nu se poate. Am început, după două,trei săptămâni de când nu mai locuim împreună să primim mesaje de la rude, prieteni. Comunicăm foarte bine, ne vedem zilnic, copiii dorm și la mine și la ea. Nu ne vom certa niciodată, știm exact ce am decis”,  a spus Pepe pe canalul său de youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: