Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, umilit de socrul său. Ce l-a obligat să facă înainte de nunta cu Raluca Pastramă

Pepe, umilit de socrul său. Ce l-a obligat să facă înainte de nunta cu Raluca Pastramă

 Noi detalii ies la iveală după vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța. Mai exact, detalii dinainte de căsătoria celor doi. Tatăl Ralucăi i-ar fi impus o condiție artistului de care acesta trebuie să țină cont acum, în pragul ruperii căsniciei.

Pepe, umilit de socrul său

Înaite de a-și lega jurămintele cu Raluca Pastramă, Pepe a trebuit să-i promită un anumit lucru socrului său, care i-a impus o condiție valabilă acum, în prag de divorț. Potrivit impact.ro, în 2012, omul de afaceri Ion Pastramă i-a cerut artistului să semneze un contract prin care să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea frumoasei brunete.

Socrul lui Pepe, un om bogat

Ion Pastramă este un om de afaceri care are putere financiară. El nu s-a opus în 2012 deciziei fiicei lui de a se căsători cu Pepe, dar i-a impus condiția menționată anterior, artistului. Asta în contextul în care fiica sa avea deja o casă și toate cele necesare traiului de lux, după cum bine se tie. Așadar, odată cu divorțul  Pepe și Raluca nu au ce să mai împartă, în afară de casa pe care o au. În schimb, grădinița va rămâne Ralucăi Pastramă.

Incredibil din ce a făcut avere fostul socru al lui Pepe. Nelu Pastramă are acum o

Raluca Pastramă mărturisea în urmă cu ceva timp că ea a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de grădiniță.

M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a facut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a facut in grădinița noastra, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăta inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, spunea Raluca.

Cei doi foști soți și-au deschis și un salon, dar care s-a închis pe o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei.

Vă anunțăm, cu părere de rău, că dată fiind situația actuală, salonul se va închide pe o perioada nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni niște probleme ce ar putea escalada în condițiile în care, indiferent de cât de precauți am fi lucrurile se pot întampla. Vom rămâne alături de voi online și sperăm să ne revedem cu bine!”, spunea Pepe la vremea respectivă.

Divorțul dintre Pepe și Raluca dă curs a tot mai multe zvonuri. Se speculează că artistul și-ar fi înșelat soția cu o sexoasă patroneasă. Pepe a oferit prima declarație despre acest lucru.El cataloghează drept „penibil” acest scenariu luat în calcul de cancan.ro “Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare”, a declarat artistul pentru publicația fanatik.ro.

Pepe și Raluca, la final de căsnicie

Căsnicia dintre Pepe și Raluca se pare că a ajuns la final. Artistul și-a șocat fanii după ce a anunțat că divorțează de mama celor două fiice ale sale. Mai exact, Pepe a făcut acest anunț pe vlogul lui, postat pe Youtube și a precizat că Raluca a luat această decizie. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au două fetițe împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: