Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă și Pepe au cununat un cuplu. Ținuta de „nașă” a Ralucăi Pastramă

Raluca Pastramă și Pepe au cununat un cuplu. Ținuta de „nașă” a Ralucăi Pastramă

GALERIE FOTO (3)

Raluca Pastramă și soțul ei, cântărețul Pepe, sunt, fără doar și poate, nași de profesie. De-a lungul timpului, cei doi soți au cununat nenumărate cupluri, familia lor mărindu-se astfel considerabil. Ieri, Raluca și Pepe au ajuns din nou în fața ofițerului de stare civilă pentru a mai… cununa un cuplu.

Raluca Pastramă și Pepe, nași de cununie din nou

Și-au mărit familia din nou! Ieri, cele două vedete au servit drept nași de cununie pentru bateristul trupei cu care cântă Pepe și partenera acestuia, Andreea.
Și cum ocazia a fost una specială, nașii au avut grijă ca ținutele lor să fie întocmai. Fiind totuși doar de cununia civilă, nașii au ales ținute smart casual, în ton cu evenimentul. Pepe, de exemplu, a purtat un costum negru, la care a potrivit o pereche de sneakerși.

raluca pastramă

Raluca Pastramă, în schimb, a mizat pe puterea unui outfit cu influențe masculine și n-a dat greș! Ea a purtat un outfit all-black, la care a potrivit o pereche de pantofi fără toc, de lac. Chiar și așa, soția lui Pepe a atras toate privirile cu un decolteu generos și un zâmbet fără cusur.

Raluca și Pepe, o familie numeroasă

Cei doi s-au căsătorit civil în 2012, iar familia lor s-a mărit considerabil de atunci. Andra și Cătălin Măruță au fost părinții spirituali și tot ei le-au botezat și pe cele două fetițe ale cuplului. În timpul ce-a trecut, Raluca și Pepe au cununat, la rândul lor, mai multe cupluri, familia lor mărindu-se pe an ce trece.

Oana Roman, mai slabă ca oricând

Printre invitații de onoare s-a numărat și fiica fostului premier, Oana Roman. Aceasta a ales să poarte o rochie lungă, lila, cu volane. Și-a completat look-ul cu bolero negru și o pereche de stilettos roșii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini