Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Podea trece prin clipe cumplite! Tătăl ei a fost operat. Doctorii i-au scos trei coaste

Raluca Podea trece prin clipe cumplite! Tătăl ei a fost operat. Doctorii i-au scos trei coaste

Raluca Podea trece prin clipe cumplite! Tătăl ei a fost operat. Doctorii i-au scos trei coaste

Raluca Podea trece prin clipe cumplite! Tatăl ei a fost operat, iar doctorii i-au scos trei coaste. Acum, casa blondinei arată ca un incubator. 

Raluca Podea trece prin clipe cumplite

Raluca Podea se bucură de un succes formidabil și are o viață la care multe tinere de vârsta nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Însă, chiar și așa, cu toate aceste lucruri, blondina trece prin clipe cumplite. Aceasta a povestit pentru Antena Stars că tatăl ei a trecut printr-o operație dificilă, în urma căreia i-au fost scoase trei coaste.

”L-am operat pe tatăl meu de 3 săptămâni. Aceste sărbători vor fi cu totul și cu totul diferite, pentru că o să le petrec în familie. L-am operat pe tatăl meu, pentru că a avut o problemă. Voi știți că el este bolnav de ceva timp. S-a dus în partea dreaptă, spre coaste, și a trebuit să-i scoatem 3 coaste”, a spus Raluca Podea.

Potrivit acesteia, tatăl ei a fost operat în urmă cu trei săptămâni, însă abia în urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 22 decembrie a fost externat, intervenția fiind una delicată. Vedeta a spus că anul acesta va petrece Revelionul în familie, într-un cadru restrâns, potrivit spynews.ro.

”A fost o operație destul de dificilă și atunci nici nu mă gândesc că au venit sărbătorile sau că suntem în prag de sărbători, pentru că abia l-am externat pe 22 decembrie și chiar nu am simțit sărbătorile acestea. Eu stau împreună cu ai mei. De Revelion o să fie ceva mai retras, eu oricum de sărbători cam tot timpul, în fiecare an am petrecut acasă”, a continuat ea.

Raluca Podea trece prin clipe cumplite! Mai mult, vedeta a transmis că a luat această decizie pentru că, ținând cont de faptul că ne aflăm în pandemie de coronavirus, nu ar vrea ca tatăl ei să pățească ceva.

”Sunt o familistă și atunci nu e ceva nou, doar că nu putem să primim invitați sau ceva de genul, pentru că îl țin exact ca și în incubator. Nu are voie să vină foarte multă lume, suntem și în perioada cu virusul acesta și nu aș vrea să pățească ceva”, a mai spus vedeta.

Raluca Podea, în dispută cu Brigitte

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, și Brigitte, actuala soție, au avut multe de împărțit într-o perioadă în care și-au aruncat în față vrute și nevrute. Ba chiar scandalul luase amploare, cu mesaje halucinante și cu amenințări.

“Nu am vrut să public acest mesaj pe care l-am primit în ziua în care am ieșit din «Fermă», dar, Raluca dragă, m-ai obligat! Infracțiunile pe care le-ai săvârșit aici sunt amenințare și șantaj! Mult mai grave decât hărțuirea! Când scrii: «Îmi vreau banii cât mai repede că vă distrug, cum se numește?»”, este parte din mesajul pe care Brigitte l-a arătat și a spus că l-a primit de la Podea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: