Redactia.ro
Home » Știri » Raluca Turcan propune trei scenarii pentru anul școlar în curs. Vicepremierul a luat în calcul și repetarea anului

Raluca Turcan propune trei scenarii pentru anul școlar în curs. Vicepremierul a luat în calcul și repetarea anului

raluca turcu trei scenarii

Ministrul Educației a declarat în această seară că scenariul ca elevii să repete anul școlar nu este posibil. În legătură cu evaluările naționale și Bacalaureat , Monica Anisie a precizat că nu vor fi amânate. 

Raluca Turcan a declarat că propune trei scenarii pentru anul școlar, și pe care Ministrul Educației ar trebui să le ia în considerare. Vicepremierul a precizat că repetarea anului școlar nu este imposibilă.

Vicepremierul Raluca Turcan cere Ministerului Educației să analizeze cele trei scenarii pe care le-a propus pentru anul școalar.

Turcan a spus că primul scenariu ar fi acela ca anul școlar să-și continue și evaluările așa cum erau programate. Al doilea scenariu presupune, din punctul de vedere al vicepremierului decalarea evalurărilor, iar al treilea ar fi repetarea anului.

Totodată, aceasta a spus că toate scenariile sunt posibile în această perioadă și că toate țările iau în calcul aceste scenarii.

Ce părere are președintele Asociației de Părinți despre cele trei scenarii

Gabriel Chicioreanu, președintele Asociației de Părinți, este de părere că scenariul propus de Raluca Turcan ca anul școlar să fie repetat, este imposibil.

Copiii au depus deja cu profesorii diligențe să recupereze materia în online. Dacă Raluca Turcan are alte informații privind amânarea anului școlar ar trebui să ni le spună. Sunt riscuri privind unele întârzieri, dar cred că totul se poate desfășura normal„.

Ministrul Educației a transmis pe 17 martie că anul școlar nu se va repeta

Deși pe 17 martie, ministerul Educației anunța că nu se pune problema ca anul școlar să fie repetat de către elevi, Turcan a venit cu această propunere.

Trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților. Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!, declara ministrul Educației.

Din cauza coronavirusului, cursurile școlare,universitare și pre universitare au fost suspendate, activitatea având loc online în unele zone din țară.

Declarațiile vicepremierului Raluca Turcan a declanșat mai multe semne de întrebare cu privire la desfășurarea anului școlar, și dacă elevii vor fi nevoiți să repete anul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: