Redactia.ro
Home » Monden » Raluka a încălcat legea pentru a ajunge mai repede la iubitul său. Ce a făcut artista în trafic

Raluka a încălcat legea pentru a ajunge mai repede la iubitul său. Ce a făcut artista în trafic

Raluka a încălcat legea pentru a ajunge mai repede la iubitul său

Raluka este o artistă care emană sexualitate și este foarte asumată. Recent, vedeta a încălcat legea pentru a ajunge mai repede la iubitul său, fără să țină cont de regulile din trafic.

Raluka, surprinsă la un magazin de lenjerie intimă

Raluka a fost surprinsă de paparazzi de la spynews.ro într-o ipostază mai puțin cuminte, ba chiar a încălcat și lega pentru iubirea ei. Fiind una dintre cele mai asumate vedete, aceasta s-a ocupat o zi întreagă pentru o noapte de vis cu iubitul ei.

Artista a fost suprinsă de paparazzi ieșind de la un solar, semn că aceasta vrea să aibă pielea bronzată și iarna. Însă nu a plecat direct acasă, ci s-a oprit la un magazin cu produse intime pentru a-și alege un set sexy pentru o seară importantă.

Raluka a zăbovit mult timp în căutarea vestimentației perfecte. După ce a vizualizat mai multe costume, unele dintre ele fiind de-a dreptul minuscule, cântăreața părea că nu se poate hotărî asupra vreunei ținute.

Cum a încălcat Raluka legea pentru dragoste

Totuși, după mai mult timp petrecut în compania vânzătoarelor, care se plimbau în stânga și în dreapta pentru a o ajuta pe artistă, aceasta a ieșit din magazin cu o pungă voluminoasă, în care presupunem că se aflau mai multe obiecte de vestimentație destinate satisfacerii poftelor trupești. Vedeta s-a agitat pentru această seară, fiind foarte activă în ziua cu pricina. A ieșit din magazin și s-a urcat direct în bolidul ei de lux.

În drum spre casă, Raluka nu a mai ținut cont nici de regulile de circulație, traversând cu mașina ei atât peste linia de tramvai, cât și pe culoarea roșie a semaforului, ceea ce a lăsat de înțeles că artista a avut parte de o noapte de-a dreptul memorabilă, doar nu degeaba a încălcat legea pentru a ajunge la iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: