Redactia.ro
Home » Știri » Ramon Chicireanu de la Masterchef a murit. Cancerul limfatic l-a răpus

Ramon Chicireanu de la Masterchef a murit. Cancerul limfatic l-a răpus

GALERIE FOTO (3) Ramon Chicireanu de la Masterchef a murit

Ramon Chicireanu de la Masterchef a luptat cu o boală nemiloasă care l-a răpit de lângă noi prea devreme. Un număr mare de români se mobilizaseră pentru a-l ajuta pe Ramon de la Masterchef cu donații, dar a fost prea târziu. Tată a trei copii și soț iubitor, s-a stins din viață, pierzând lupta cu cancerul limfatic.

Din păcate, boala a fost mai puternică decât el și, după doi ani de suferință, a pierdut lupta. Pe pagina de Facebook a cotidianului Info Iași a apărut vestea că Ramon de la Masterchef a murit.

Vestea morții lui Ramon a fost confirmată de familie

Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!

Chef Catalin Scarlatescu a facut si el anuntul trist

Cunoscutul bucătar a postat pe pagina de facebook o poza cu Ramon şi mesajul: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,,,. Mesajele de condoleante ale celor care l-au cunoscut au curs fără încetare.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost publicate la postarea de strangere de fonduri pentru Ramon.

Drum bun printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei

Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte! Multa putere familiei.

Cu doar câteva zile în urmă, Ramon Chicireanu postase o poezie emoționantă pe pagina de Facebook

Fostul concurent de la Masterchef declarase în mai multe mesaje că vrea să trăiască și luptă cu boala. A avut parte de o mobilizare masivă din partea românilor, care au distribuit mesajele pe rețelele de socializare și au donat pentru ca el să se facă bine.

Ramon Chicireanu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Masterchef. Pe lângă talentul culinar, el s-a făcut remarcat prin umor. Fanii emisiunii l-au apreciat pentru entuziasmul debordant și buna dispoziție pe care le transmitea prin ecranele televizoarelor.

Din păcate, fostul concurent Masterchef a luptat ani de zile cu boala, iar în ultima perioadă, medicii îi dădeau șanse mici. Deși a făcut tratamente și operații în Germania, cancerul limfatic a fost greu de învins. Fotografiile publicate de familia arătau suferința prin care omul, odată vesel și optimist, a trecut. Condoleanțe familiei, drum lin spre stele, Ramon!

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emotionant

Nu doar Chef Scarlatescu a postat un mesaj imediat dupa ce s-a aflat ca Ramon a trecut in nefiinta. Florin Dumitrescu  a reactionat si el. A facut un apel catre toti fanii lui prin care îi roagă să doneze în continuare bani familiei:

„Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleanţe familiei. Ţineţi aproape de cei dragi şi dacă vreţi să continuaţi să donaţi familiei, va rog să o faceţi!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini