Redactia.ro
Home » Știri » Ramona de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra! Pentru ce a fost acuzată cântăreața

Ramona de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra! Pentru ce a fost acuzată cântăreața

Momente de coșmar pentru Ramona de la Clejani, trăite chiar pe aeroportul din Londra. Cântăreața a fost arestată când a călătorit pentru un eveniment în Regatul Unit. Pentru ce a fost acuzată de către polițiști.

Ramona de la Clejani a fost arestată chiar pe aeroportul din Londra, destinație spre care a călătorit pentru un eveniment la care urma să cânte. Însă nu a mai ajuns să susțină concertul, după ce polițiștii britanici au reținut-o.

Ramona de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra

Ramona de la Clejani a oferit primele declarații după arestarea de pe aeroportul din Londra.

”Mai bine de 24 de ore am stat închisă, arestată. Mi s-au luat actele în primul rând, m-au verificat. Aveți mare grijă să aveți rezidența pusă la punct, să nu pățiți ce am pățit eu. Nu aveam dovada, am trimis de ei că am documente acolo[…]

Nu am pus dovada că sunt acolo din 2020, mi-au trimis un e-mail și eu n-am fost atentă. A fost greșeala mea și au spus că am luat statul britanic, cum ar fi că nu i-am acordat atenție. Și pentru asta mi-au făcut dosar, m-au luat la controale. M-am speriat atât de tare. telefonul verificat, mi-au făcut test de droguri”, a declarat Ramona, în exclusivitate la Antena Stars.

Dan Bursuc a fost cel care a fost lângă ea în clipele de groază. Artistul a încercat să o calmeze.

Ramona de la Clejani a depus documentele din nou, pentru care era acuzată, iar lucrurile s-au clarificat, spre fericirea tuturor. Și după ore bune petrecute în arest pe aeroportul din Londra, cântăreața a fost eliberată.

Ramona de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra: cea mai mare teamă a artistei

După experiența șocantă, Ramona de la Clejani a mărturisit care a fost cea mai mare teamă a ei, aflată în arrest pe aeroportul din Londra. Artista s-a speriat îngrozitor de tare de gândul că nu va mai putea să comunice cu copiii ei.

Ramona de la Clejani a stat închisă, în incinta aeroportului din Londra, într-o cameră special amenajată timp de 24 de ore, fără ca polițiștii britanici să îi dea vreun răspuns în legătura cu arestarea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: