Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai! Vedeta petrece cu celebrități precum Penelope Cruz sau John Legend

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai! Vedeta petrece cu celebrități precum Penelope Cruz sau John Legend

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai! Vedeta petrece cu celebrități precum Penelope Cruz sau John Legend

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai! Vedeta şi-a dezvoltat propriul business cu parfumuri și demonstrează ca este o prezență de luat în seamă pe scena mondenă din Emmiratele Arabe.

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai! Vedeta petrece cu celebrități precum Penelope Cruz sau John Legend

Ramona Gabor s-a stabilit de câțiva ani în Emiratele Arabe, unde și-a lansat o afacere cu parfumuri. Ea a fost prezentă la un eveniment foarte select alături de vedete de la Hollywood.

În ciuda gurilor rele care nu contenesc să o bârfească, Ramona demonstrează ca este o prezență de luat în seamă pe scena mondenă din Emmiratele Arabe. Recent, ea s-a aflat la show-ul de modă a casei Chanel organizată la Dubai Creek Harbour, unde cunoscătorii şi invitaţii aleşi pe sprânceană au putut urmări prezentarea colecţiei CHANEL Cruise 2021/22.

Manechinele, îmbrăcate preponderent în alb şi negru, au defilat pe fundalul unor imagini din Provence extrase din filmulul „Testamentul lui Orfeu”, al lui Jean Cocteau. Printre invitaţii speciali s-au aflat ambasadoarele casei de modă Penélope Cruz, Caroline de Maigret şi Soo Joo Park, alături de alte vedete, dar şi de talentatul John Legend, care a cântat pe scena Chanel.

Ramona Gabor s-a aflat tot în primul rând al spectacolului. Sora Monicăi Gabor a fost foarte elegantă şi a postat şi câteva imagini de la prezentarea de modă pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor)

Cu ce se ocupă, în prezent, surorile Gabor

Ramona Gabor are 32 de ani și de aproximativ 10 ani de zile locuiește în Dubai. Vedeta e mulțumită acum de viața sa, are succes pe plan profesional, multe contracte, dar și o afacere, o linie de parfumuri care îi poartă numele.

Ramona nu are vreun gând să se mai întoarcă acasă, e mulțumită și mândră de viața pe care o are la sute de kilometri depărtare de casă, în Dubai. Sora Monicăi Gabor s-a stabilit acolo, ba chiar și-a clădit și o carieră. Aceasta are multe contracte de imagine cu diverse branduri cunoscute acolo, este fotomodel la multe evenimente. Pentru acest job, Ramona are mare grijă la stilul său de viață, urmează o dietă și face și mult sport.

Monica Gabor s-a reprofilat de când s-a mutat în America la Mr. Pink, împreună cu fiica ei, iar acum se ocupă cu educația, și nu doar a fiicei sale. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a schimbat complet stilul de viață, dar și jobul.

După ce fostul afacerist din Izvorani a rămas falit, fiica lui și a Monicăi, Irinuca, a plecat în SUA cu mama ei pentru a avea o viață mai bună, iar lucrurile s-au schimbat enorm pentru fiecare dintre ele. Astfel, Monica Gabor a devenit profesoară suplinitoare în SUA, după cum a declarat fostul ei partener de viață în cadrul unei emisiuni. Tânăra de 33 de ani a declarat de mai multe ori că este fericită cu noua ei viață și cu bărbatul de lângă ea, omul de afaceri Mr. Pink.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: