Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, apariție incendiară de Hollywood. Cu cine a petrecut fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, apariție incendiară de Hollywood. Cu cine a petrecut fosta soție a lui Irinel Columbeanu

GALERIE FOTO (3) Monica Gabor, apariție incendiară de Hollywood.

Monica Gabor, apariție incendiară de Hollywood. De Halloween, multă lume petrece și se costumează, distrându-se alături de prieteni și apropiați. Cu această ocazie, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a distrat într-un club de fițe din Los Angeles. Cine a însotit-o pe Monica Gabor?

Monica Gabor, apariție incendiară de Hollywood. Cu cine a petrecut fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, apariție incendiară de Hollywood. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a petrecut de Halloween alături de prietenele sale. Monica Gabor a chefuit într-un club de fițe din Los Angeles, alături de prietenele sale. Vedeta a petrecut cu șampanie scumpă și mâncare fină. Șatena a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, etichetându-și prietenii, dar printre aceștia nu se afla și Mr. Pink. Monica s-a fotografiat alături de fotomodelul Lavinia Postolache,, Jasime Legaspi și Dr. Alex Khadavi. Diva de la Izvorani a ales un machiaj simplu, purtând o rochie minusculă, cu inserții aurii, fiind accesorizată cu cizme lungi și o geantă neagră.

Monica Gabor s-a întors în brațele lui Mr. Pink, după ce a petrecut câteva zile cu sora sa, Ramona, la Mykonos și Dubai. Odată întoarsă în America, Monica s-a pozat alături de Antony, fiul lui Mr. Pink. Șatena a postat pe rețelele de socializare imagini cu băiețelul, infirmând zvonurile că s-ar fi despărțit de afacerist. „Fericită să-l revăd pe Antony”, a scris Moni, sub fotografia cu băiețelul.

În urmă cu câteva săptămâni, Monica Gabor a șters toate pozele din mediul online cu iubitul ei, după care a mers în Dubai unde a petrecut alături de sora și fiica sa. Vedeta nu a făcut nicio declarație despre separarea de Mr. Pink, dar fostul soț, Irinel, a făcut câteva declarații publice. „Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Ce relație are Irinel Columbeanu cu fosta soție

Viața Monicăi Gabor s-a schimbat radical în ultimii ani, de când s-a logodit cu Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii, iar de câțiva ani a luat-o și pe fiica ei, Irinuca. Fostul afacerist a declarat că vorbește cu Monica doar atunci când este vorba de creșterea fiicei lor.

Totodată, Irinel Columbeanu a declarat că o vede cu alți ochi pe fosta soție. ,,Este inteligent temperamentală.O văd cu alți ochi, mult mai lucizi dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri.Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: