Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru, adevărul despre ultima întâlnire cu Cătălin Cazacu. L-a scuipat sau nu pe fostul iubit: ”Tu vii să pui mâna pe mine?”

Ramona Olaru, adevărul despre ultima întâlnire cu Cătălin Cazacu. L-a scuipat sau nu pe fostul iubit: ”Tu vii să pui mâna pe mine?”

GALERIE FOTO (7)

Fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu a spus adevărul despre acuzațiile care i se aduc cu privire la gestul pe care l-ar fi făcut vis-a-vis de acesta. Ramona Olaru nu a mai putut să se abțină și a pus punctul pe „i”, explicând inclusiv relația actuală pe care o are cu motociclistul.

În timp ce divorțul lui Cătălin Bordea a făcut senzație în ultima perioadă, un alt cuplu din showbizul românesc s-au bucurat de o atenție destul de mare. Este vorba despre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, ce au rupt orice formă de interacționare în urmă cu numai 8 luni. De atunci, au apărut tot felul de detalii intime despre ei care au creat un adevărat spectacol.

Ramona Olaru a spus adevărul despre acuzațiile fostului iubit

Recent, Cătălin Cazacu a mărturisit că a fost „victima” Ramonei Olaru. Acesta a explicat faptul că vedeta de la Antena 1 ar fi avut un comportament necivilizat în ceea ce îl privește, ba chiar l-a și scuipat. Acum, Ramona Olaru a spus adevărul despre evenimentul respectiv, fără să mai țină cont de bariere.

„Eu am zis de mult că închei subiectul acela, pentru că s-a terminat. Practic, nu mai suntem de opt luni împreună, n-are rost să vorbim despre ce a fost. Dar dacă vorbim despre situația respectivă, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat imediat atunci după despărțire. Pentru că știm cu toții ce povești au fost între noi. Iar odată ce am fost plecată de acolo, dacă la un anumit eveniment tu vii și vrei să pui mâna pe mine, cum îți permiți să pui mâna pe mine?! Cred că ăsta era singurul gest care să te depărteze”, a declarat Ramona Olaru pentru Cancan.ro.

În ce relații sunt în prezent Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu și-au mai vorbit de luni bune, dar asta nu înseamnă că au dat uitării momentele pe care le-au petrecut împreună. În prezent, asistenta TV nu își dorește să mai aibă vreo legătură cu fostul iubit, însă, în continuare îi trimite mesaje de ziua lui de naștere.

„Da, nu i-am mai răspuns niciodată la nimic, până în ziua de astăzi, dar s-a întâmplat să îi spun «La mulți ani!», de ziua lui. Și a fost foarte drăguț, de ziua mea, acum, după ce a declarat ce a declarat, să-mi zică «La mulți ani!» și să-mi ureze toate cele bune”, a mai explicat vedeta de la Antena 1 pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: