Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru, din nou singură?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, din nou singură?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au ajuns din nou subiect pentru presa tabloidă, după ce au apărut zvonuri despre o nouă despărțire.

Frumoasa asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a dat de înțeles din nou fanilor săi de pe TikTok că nu se mai află într-o relație cu Cătălin Cazacu. „Am bărbat, am și amant…am pe d***, n-am nici unu’, nici altu’”, a spus Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru, mesaje dubioase pe Instagram

Fanii ei s-au grăbit s-o consoleze, spunându-i că își poate face oricând un iubit, pentru că este foarte frumoasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Dar înainte să confirme că nu are „nici bărbat, nici amant”, Ramona Olaru a postat o serie de mesaje pe Instagram prin care a dat de înțeles că relația ei se apropie de sfârșit.

„Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșală”, „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oamenilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate”, „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific!:), „Bărbatul ideal există, dar apare la momentul nepotrivit…după ce vă măritați”, au fost câteva dintre mesajele postate de Ramona Olaru în ultimele zile, potrivit cancan.ro.

Separați câteva zile și în ianuarie

S-a zvonit și în luna ianuarie că cei doi s-au despărțit. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au șters pentru câteva zile urmele publice ale relației lor: nu s-au mai urmărit unul pe altul pe rețelele de socializare și au renunțat la pozele în care apăreau împreună.

După aceste câteva zile la distanță, lucrurile s-au schimbat. Cei doi s-au regăsit în listele de prieteni, iar Cătălin Cazacu a scris, pe o poză cu un pui de pisică – proaspăt adoptată de Ramona, un mesaj care ar putea clarifica situația:

De la primul sărut surprins de paparazzi, Ramona și Cătălin și-au arătat și în mediul online iubirea și grija pe care și-o purtau unul altuia. După despărțirea de Cuza, de la Noaptea Târziu, blonda părea să-și fi regăsit echilibrul pe plan sentimental. Și nu puține au fost dățile în care aceasta și-a exprimat dorința de a deveni mămică alături de Cătălin Cazacu și să se și căsătorească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: