Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru, prima imagine cu noul iubit. Cine i-a cucerit inima blondinei

Ramona Olaru, prima imagine cu noul iubit. Cine i-a cucerit inima blondinei

GALERIE FOTO (3)

Ramona Olaru, prima imagine cu noul iubit. După o lungă perioadă de timp în care și-a arătat suferința în mediul online, după despărțirea de Cuza, Ramona Olaru și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a făcut un nou iubit. Despre cine este vorba?

Ramona Olaru, prima imagine cu noul iubit. Cine i-a cucerit inima blondinei

Ramona Olaru, prima imagine cu noul iubit. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a suferit mult în urma despărțirii de Cuza. Cei doi au trecut prin multe momente dificile, iar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate. Acum blondina pare că și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat. Ramona vrea să-și țină relația departe de ochii presei, cel puțin pentru moment. Deși nu se cunosc prea multe lucruri despre noul bărbat din viața asistentei tv, acesta o face fericită.

Chiar dacă vrea să fie secretoasă cu relația sa, le mai oferă câteva indicii fanilor din mediul online. Recent, Ramona Olaru a postat prima imagine cu iubitul ei, semn că este pregătită să dezvăluie public cine este bărbatul care a cucerit-o. Asistenta de la Antena 1 a postat o imagine în care îi curprinde mâna iubitului său. Înainte de a posta această imagine, blondina a publicat o poză cu un buchet mare de trandafiri, ceea ce înseamnă că bărbatul încearcă să-i facă zilele mai frumoase.

Ramona Olaru, prima imagine cu iubitul ei

În ultimele ediții ale emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani au ieșit la iveală mai multe detalii despre noul bărbat care a apărut în viața Ramonei. ”Nu mă mai lasă pe mese”, spunea Ramona Olaru în emisiunea de ieri, referindu-se la dansatul pe mese. Chiar Răzvan Simion a dat-o de gol pe asistenta TV, într-o discuție pe care au avut-o în platoul emisiunii. ”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai, acum e altă treabă”, a spus Răzvan Simion. Ulterior, vedeta a spus adevărul! Ramona a mărturisit că zilele trecute a ieșit la cină cu noul său iubit, iar spre surprinderea sa, a fost extrem de încântată.

Ramona Olaru s-a despărțit de Cuza

Cuza, solistul trupei „Noaptea Târziu’ și Ramona Olaru au format un cuplu doi ani, dar după numeroase încercări, cei doi au decis să se despartă. Cuza a declarat că, deși a trăit o experiență frumoasă alături de o femeie frumoasă, au existat multe motive pentru care el și Ramona au decis să se separe.

Ramona Olaru si Cuza

Tânărul a declarat că nu se potrivea cu asistenta tv, iar într-un final și-au spus adio. Artistul a povestit, în cadrul unui podcast, că discuțiile și tensiunile din relația cu blondina atinseseră cote maxime, iar certurile deveniseră un obicei pentru cei doi. Cu toate astea, Cuza a declarat că a rămas în relații bune cu fosta sa iubită. Cei doi sunt exemplul viu că doi oameni se pot înțelege de minune și după o despărțire. „Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică’, i-a dezvăluit Cuza lui Radu Țibulcă, la „Vin de-o poveste’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: