Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata să devină părinți? Ce a spus vedeta în mediul online

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata să devină părinți? Ce a spus vedeta în mediul online

GALERIE FOTO (2) Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata să devină părinți

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata să devină părinți? Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Ramona și Cătălin se cunosc de mult timp, dar abia în urmă cu un an au decis să formeze un cuplu. Recent, asistenta de la Neatza cu Răzvan si Dani, a postat pe contul ei de Instagram imagini cu iubitul ei și un bebeluș.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata să devină părinți? Ce a spus vedeta în mediul online

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună de anul trecut si se pare că dragostea lor devine mai puternic pe zi ce trece. Relația lor a întâmpinat nenumărate dificultăți, ba chiar s-a ajuns si la despărțire, dar se pare că nu pot sta unul fără altul. Recent, asistenta tv a postat pe Instagram o imagine cu iubitul ei care le-a dat de gândit urmăritorilor săi.

Cătălin apare alături de un bebeluș și Ramona i-a spus iubitului ei, mai în glumă mai în srios, că dacă vrea să țină un copil în brațe, să facă bebelușul lui. ‘’Antrenament. Hai că suntem bine. Dă-i copilul la oameni și să îți faci copilul tău ca să îl ții în brațe, da?! Săracu, ce speriat e!’’, a spus Ramona Olaru.

Cazacu cu un copil in brate

Cătălin Cazacu vrea un copil cu Ramona Olaru

De când sportivul a cunoscut-o pe Ramona, viațal lui s-a schimbat. Motociclistul a declarat în nenumărate rânduri că și-ar dori ca Ramona să fie femeia alături să îmbătrănească. În urmă cu ceva timp. Cătălin Cazacu a declarat că și-ar dori un copil cu Ramona Olaru. „Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji! Vine și nunta. Așa să ne ajute Dumnezeu!Da…categoric (n.r. – mai vrea un copil)! Acum știi cum e vorba aia: orice să fie, numai băiat să fie!”,”, a spus Cătălin Cazacu pentru click.ro.

Cazacu mai are un copil, un băiețel de 11 ani, dintr-o relație anterioară. Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru este una frumoasă și tumultoasă. Cei doi au vorbit și despre căsătorie. Ramona și Cătălin au declarat într-un interviu că vor să facă nunta pe plajă. Vedeta a mărturisit că i-a arătat iubitului ei inelul de logodnă pe care și-l dorește, fiind vorba despre un inel cu rubin și diamante, care costă 18.000 de euro. „I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”, a dezvăluit Ramona Olaru, pentru Antena Stars.

Cătălin și Ramona își doresc să se căsătorească pe plajă. De asemenea, motociclistul a spus că la nunta lui nu o să se fure mireasă. „Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine.”, a specificat Cătălin Cazacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: