Redactia.ro
Home » Monden » Care sunt motivele pentru care Ramona Olaru nu vrea să locuiască cu părinții lui Cătălin Cazacu

Care sunt motivele pentru care Ramona Olaru nu vrea să locuiască cu părinții lui Cătălin Cazacu

GALERIE FOTO (2)

Ramona Olaru are o poveste de dragoste împreună cu Cătălin Cazacu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au multe planuri de viitor.
În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde apare în fiecare dimineață ca asistentă TV, Ramona Olaru a mărturisit motivul pentru care n-ar locui cu părinții lui Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru: „sunt împotriva acestei chestiuni să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei”

Ramona Olaru a fost destul de sinceră în cadrul emisiunii la care participă ca asistentă TV cu toate momentele din viața ei, iar vedeta nu s-a ferit să ofere detalii despre relația pe care o are cu părinții lui Cătălin Cazacu.

”Insistă să ne mutăm la Timișoara și am zis că niciodată în viața asta. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București. I-am zis: ”Nu vii cu o idee să mă mut și cu mama ta? Cum ar fi?” Eu sunt împotriva acestei chestiuni să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei. Ne ducem doar să mâncăm la maica-sa. Mama lui este aceeași zodie ca mine născută la o zi diferență, bine, și câțiva ani și născute la același oraș”, a povestit Ramona Olaru în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Cine este Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, a obținut 8 victorii din 8 posibile, fiind campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge. Totodată este primul pilot timișorean care a participat la campionatul mondial World SuperBike. A fost vicecampion național și vicecampion Romanian SuperBike, campion European Riders Cup și dublu campion național la clasa supersport, campion Romanian SuperBike și vicecampion național.

„Am început să practic motociclismul de mic, de la vârstă de 7 ani. Pot spune că e pasiunea vieții mele acest sport. Aveam 11 ani, când am câștigat primul premiu la clasele de junior”, a declarat Cazacu pentru famost.ro.

Pe lângă toate aceste performanțe, publicul îl recunoaște pe iubitul Ramonei Olaru de la emisiunile TV la care a participat. Acesta a fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, la emisiunea „Exatlon România”, unde a rezistat aproape de final, fiind penultimul dintre concurenții eliminați din echipa „Faimoșilor”. Acesta a fost și prezentator la Kanal D, în cadrul emisiunii „Vulturi de noapte” și la emisiunea „Cash Taxi”.
După ce a părăsit trustul Kanal D, Cazacu a prezentat o emisiune pe TVR2, „Distracțiile lui Cazacu”, unde telespectatorii vedeau experiențele sale în Zanzibar.
„O să vedeți exact ce s-a întâmplat în viața mea, în Zanzibar! A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o. Mi s-a potrivit mănușă. Am trait la fel ca localnicii și am simțit ce înseamnă să descoperi acea insulă”, spunea Cătălin Cazacu despre emisiune.

Ramona Olaru așteaptă inelul de la Cătălin Cazacu

Ramona Olaru alături de Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a avut de-a lungul anilor relații amoroase cu femei cunoscute în showbiz-ul românesc. Acesta este tătic, în urma relației cu Nicoleta Delinescu. Pe copilul celor doi, il cheamă Andrei și are 11 ani.
În ciuda trecutului tumultos pe care îl are Cazacu, iubita lui, Ramona Olaru a declarat în cadrul emisiunii„ Xtra Night Show” de la Antena 1 că este pregătită să spună ”da”, dacă va primi inelul de logodnă din partea iubitului.

“Eu nu știu nimic, dar de ce nu? Eu sunt aici, iar dacă vine (n.r. inelul) îl accept, asta se știe. (…) Nu pot sa spun neaparat ca sunt mai îndrăgostită ca niciodata, nici nu știu dacă am fost vreodată îndrăgostită, dar în sfârșit este o poveste in care sunt liniștita, iar lucrurile curg de la sine fără nicio problema și fără niciun stres”, a declarat Ramona Olaru la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: