Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Păuleanu „a rupt-o” cu Antena 1, după numai 3 luni. Dezvăluiri incredibile din spatele plecării: „Urlam, explodam”

Ramona Păuleanu „a rupt-o” cu Antena 1, după numai 3 luni. Dezvăluiri incredibile din spatele plecării: „Urlam, explodam”

Ramona Pauleanu

Plecare șoc din trustul Intact Media. Așa poate fi descrisă demisia Ramonei Păuleanu de la Antena 1, care a anunțat recent că părăsește Observator, după numai 3 luni.

Ramona Păuleanu face iar schimbări majore în carieră. După doar trei luni în rol de prezentatoare al rubricii Meteo, la Antena 1, vedeta a anunțat că pleacă. „Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi sa continuați sa faceți ceea ce făceați”, a scris ea, pe Facebook, zilele trecute.

Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre relația cu partenerul ei

După plecarea din Antenă, Ramona a vorbit despre viața de mamă și schimbarea care a survenit în viața ei de când are doi gemeni.Ea a recunoscut că a trecut prin clipe dificile în relația de cuplu, pe care o are cu avocatul Adrian Cuculis.

„Cuplurile trebuie să știe că se vor certa îngrozitor, cel puțin marea majoritate, după venirea primului copil sau gemenilor, cum a fost cazul nostru. Nu am avut niciodată discuții atât de aprinse, atât de dramatice și atât de importante, le spuneam eu, cum le-am avut pe cele de după copii. De ce? Eram foarte obosiți, foarte stresați. Sunt foarte multe schimbări în viața ta și nu le mai gestionezi corect.

Noi am avut și o situație aparte, foarte complicată, dar și dacă nu era asta, tot ne-am fi certat precum chiorii. Eram foarte obosiți, nu dormeam nopțile, nu știam cu ce se mănâncă, încercam să ne descurcăm, era totul greu și nu reușeam să vorbim normal și calm. Urlam, explodam de la nimic pentru că ne interpretam greșit”, a dezvăluit jurnalista pentru unica.ro.

„După doi ani vedem o schimbare, lucrurile sunt mai ușoare. Dormim toată noaptea, te înțelegi cu cei mici, există comunicare, încep să vorbească. Dar până acum a fost o piatră de încercare foarte, foarte grea”, a mai declarat Ramona.

Iese din televiziune și se dedică unui nou proiect

Aceasta a decis să iasă din televiziune și se va dedica unui alt proiect, un podcast pentru mămici. Ramona a dat naștere unei perechi de gemeni, Luca și Alexandra. Aceștia s-au născut prematur în aprilie 2021.

Vedeta a trecut prin momente cumplite după nașterea lor, iar povestea ei a stârnit emoție și revoltă, deopotrivă. Băiețelul ei a contractat o bacterie din spital, care l-a destabilizat complet. Ramona Păuleanu și-a externat băiețelul la 8 luni și jumătate de la venirea acestuia pe lume și ulterior a anunțat că a dat în judecată spitalul Filantropia.

În luna martie, Ramona Păuleanu anunța că trece în barca rivalilor, după 10 ani de PRO TV, unde prezenta rubrica Meteo, dar lucra și ca reporter la departamentul Știri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: