Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Păuleanu este însărcinată! Vedeta știrilor PRO TV are gemeni

Ramona Păuleanu este însărcinată! Vedeta știrilor PRO TV are gemeni

Ramona Păuleanu

Ramona Păuleanu, cunoscuta știristă de la PRO TV nu a mai putut ascunde burtica și a dezvăluit că este încărcinată. Vedeta are gemeni!

Ramona Păuleanu este însărcinată

Ramona Păuleanu nu mai putea să-și ascundă burtica de gravidă nici măcar sub rochii largi, astfel că a venit momentul să divulge secretul. Astăzi, prezentatoarea de la Meteo a dezvăluit în direct la TV faptul că este însărcinată, iar apoi a anunțat pe contul său de Instagram.

”Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa, pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu la Știrile Pro Tv, cu umoru-i caracteristic.

Ramona Păuleanu, în vârstă de 35 de ani, este tare încântată și mai ales emoționată că va deveni mămică, și nu orice mămică, ci mămică de gemeni! În mesajul postat pe pagina de Instagram, vedeta a dezvăluit că va naște gemeni și că este tare emoționată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)


”Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt «puțin» însărcinată și foarte mult emoționată. PS: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Ce cadou neaşteptat a primit Ramona Păuleanu de Ziua Îndrăgostiţilor

Prezentatoarea rubricii meteo şi corespondentă a Ştirilor ProTV a mărturisit că a primit un cadou neaşteptat de Valentine’s Day, anul trecut. Ramona Păuleanu a dezvăluit, la Ştirile ProTV, că atunci când a ajuns acasă de Valentine’s Day a găsit “multă pizza”.

Mai precis, povesteşte ea, “mâncând mi-am dat seama că erau cutii de pizza puse în formă de inimă”, o surpriză mai puţin obişnuită de Ziua Îndrăgostiţilor.

“Fiecare cu plăcerile lui. Eu nu am o inimă mare, am un stomac mare”, a explicat Ramona Păuleanu.

Ramona Păuleanu este născută pe 30 martie 1985 la Băicoi, județul Prahova. A terminat Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești, specialitatea: finanțe contabilitate, apoi Facultatea de Jurnalism. Până să fia angajată la PRO TV cu normă întreagă, a învățat meserie și a făcut practică la PRO TV, Antena 1 și B1 TV. În prezent, se împarte perfect între rubrica Meteo, de la PRO TV, și munca de teren, fiind și corespondent al redacției de știri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: