Redactia.ro
Home » Monden » Ramona și Cuza, replici dure în direct la TV. Ce și-au reproșat cei doi

Ramona și Cuza, replici dure în direct la TV. Ce și-au reproșat cei doi

Ramona și Cuza, replici dure în direct la TV.

Ramona și Cuza, replici dure în direct la TV. Ramona Olaru și Cuza și-au aruncat cuvinte dure în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, chiar sub privirile invitaților. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți?

Ramona și Cuza, replici dure în direct la TV. Ce și-au reproșat cei doi

Ramona și Cuza, replici dure în direct la TV. Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au fost împreună ani de zile, dar relația lor s-a terminat de curând. S-au certat, s-au despărțit și iar s-au împăcat, dar se pare că Ramona și Cuza au decis, la final să o ia pe drumuri separate. După ceva timp în care au încercat să rezolve lucrurile între ei, cei doi și-au dat seama că relația lor nu mai este la fel așa că au pus punct. Cu toate astea, se pare că niciunul dintre ei nu a trecut peste, iar asta se poate observa pe conturile lor de socializare, unde postează mesaje cu subînțeles unul altuia.

Invitat la matinalul de la Antena 1, acolo unde Ramona Olaru este asistentă tv, Cuza a dat nas în nas cu aceasta. Ei bine, la un moment dat, între cei doi a avut un schimb de replici dure. Mai exact, Răzvan Simion i-a spus lui Cuza să îi arate cum se compune o piesă la Noaptea Târziu, iar el i-a dedicat piesa fostei iubite, dar nu i-a spus cuvinte de dragoste, ci mai degrabe reproșuri. „Deci avem așa, cum se face o piesa Noaptea Târziu dimineașa devreme. Deci eu am zis așa <<Să-mi dai tricoul înapoi>>, eu am inspirat această melodie pentru că Ramona ne-a fâlfâit la un anumit eveniment un tricou de 3.000 de lei!”, a spus Dani Oțil către Cuza.

Așadar, Cuza a început să cânte, dar Ramona nu a rămas indiferentă. Asistenta Tv i-a răspuns imediat fostului iubit, care i-a cerut tricoul înapoi. De asemenea, Cuza este enervat de presă pentru că îl învinovățește doar pe el pentru separarea lor. „Să-mi dai tricoul înapoi, de nu-l mai porți pe tine, Am fost de vină amândoi, dar în ziar scrie numai de mine. Să-mi dai tricoul înapoi, de nu-l mai porți pe tine, Că și-așa am sărăcit, dar în curând va fi mai bine.”, sunt versurile pe care Cuza i le-a dedicat Ramonei Olaru. „Ehh…vorba vine”, a fost replica Ramona Olaru.

Ramona Olaru a avut o căsnicie eșuată

Asistenta Tv Ramona Olaru a divorțat în 2019 de Bogdan, bărbatul cu care a avut o relație de 5 ani. Cei doi au ajuns la divorț, cu toate că blondina, în vârstă de 30 de ani nu și-a dorit acest lucru.

Ramona a declarat într-un interviu că motivul despărțirii ar fi infidelitatea partenerului ei. ‘Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram.Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine’, aceasta a fost declarația Ramonei Olaru. Se pare că nici de această dată, norocul nu a fost de partea Ramonei. Blondina a încercat să facă tot posibilul pentru ca relația cu Cuza să funcționeze, dar din păcate, cei doi s-au despărțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: