Redactia.ro
Home » Monden » Randi vrea să devină tătic. Cum trebuie să fie femeia din viața lui

Randi vrea să devină tătic. Cum trebuie să fie femeia din viața lui

GALERIE FOTO (3) Randi vrea să devină tătic

Randi vrea să devină tătic. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară și are un succes imens pe plan profesional. Cu toate astea, Randi nu și-a găsit jumătatea, dar acest lucru nu mai este o problemă importantă pentru el. Artistul a declarat că mentalitatea sa s-a schimbat iar scopurile sale în viață sunt altele. Mai nou, Randi își dorește

Randi vrea să devină tătic. Cum trebuie să fie femeia din viața lui

Randi vrea să devină tătic. În vârstă de 37 de ani, Randi se poate declara un bărbat împlinit, cel puțin pe plan profesional. Pe plan sentimental, artistul încă nu și-a găsit jumătatea potrivită, motiv pentru care a vorbit deschis despre visurile sale în ceea ce privește întemeierea unei familii. Cântărețul preferă să țină departe relațiile sentimentale toxice, preferând să se focuseze pe cariera sa.

Randi a declarat la Antena Stars că visurile sale s-au schimbat de-a lungul timpului iar cu trecerea anilor și-a dat seama că își dorește un anumit tip de femeie. Artistul preferă o fată simplă și naturală, care să îi facă mulți copii.” Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional. Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi.

Pe rețelele de socializare, Randi a postat un mesaj în care întărește concluzia conform căruia femeile din ziua de azi nu mai sunt deloc de aceeași calitate ca cele din acum mulți ani. „Îmi vine să vomit, să țip, să urlu, dacă mai văd vreun filmuleț cu voi fetelor care veniți ca niște modele derutate și pac ați schimbat ținuta, și pac altă ținută, altă ținută, băi, un strop de creativitate nu ar strica, hai nu mai fiți oițe”, le-a spus Randi fetelor din mediul online.

Randi refuză să cheltuie mii de euro pe haine

Randi s-a afișat mai mult pe cariera sa și s-a ocupat de proiectele personale. În prezent locuiește într-o casă de lux ce măsoară 250 de metri pătrați și are 3 camere. Una dintre cele mai atractive camere este dressingul său, pe care l-a prezentat fără ezitare. Artistul se numără printre oameniin care nu cheltuie mii de euro pe ținutele sale, ci preferă să găsească ținute la prețuri mai reduse, dar care să arate bine.

Randi nu se jenează să recunoască că poartă cămăși sau încălțăminte de 15-20 de dolari, în locul celor de firmă. Mai mult, ținute pentru videoclipurile sale sunt cumpărate de pe Internet sau primite cadou de la apropiați. „Aproximativ 30% din ce este aici ori nu-mi vine, ori sunt prea mari, ori mă strâng. Am luat multe încălțări de pe Internet, multe degeaba. Nu sunt genul să dau mult pe haine. Uite, ăstia (n.r). nu costă mai mult de 20 de dolari. Am amintiri din Asia, pantaloni, tot felul de chestii. Nu am multe sacouri, nu prea le îmbrac oricum. E mult spus că am bijuterii că și astea sunt niște ciurucuri ieftine și le am împrăștiate.”, a spus Randi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: