Redactia.ro
Home » Știri » Randi, reacție dură în cazul bebelușului mort la botez! ”Unde este poliția și justiția divină”

Randi, reacție dură în cazul bebelușului mort la botez! ”Unde este poliția și justiția divină”

Moartea bebelușului din Suceava a dus la o adevărată revoltă în mediul online. Mai multe vedete au reacționat deja după tragicul eveniment. Randi a avut o reacție acidă la cele întâmplate.

Randi, reacție dură în cazul bebelușului mort la botez

Tragedia din Suceava în care un bebeluș de numai o lună și jumătate a murit după ce a fost scufundat de preot în cristelniță a iscat un întreg scandal. Oamenii s-au împărțit în două tabere, una fiind reprezentată de aceia care consideră că taina Botezului ar trebui schimbată, astfel încât copiii să nu mai fie scufundați, pentru a nu se mai ajunge la astfel de tragedii, iar de cealaltă parte, exista și tabară de credincioși care nici nu vor să audă de așa ceva, punând ceea ce s-a întâmplat pe voia Domnului.

Randi, reacție dură în cazul bebelușului mort la botez! Recent, câțiva artiști din România și-au spus părerea despre cele întâmplate și trag un semnal de alarmă despre lucrurile care ar trebui schimbate în țara noastră. Unul dintre aceștia au fost chiar Randi. Deși artistul s-a ținut de fiecare dată de parte de scandaluri și și-a ținut părerile pentru el, fiind foarte discret cu viața lui socială, de data aceasta nu a mai putut să se obțină și a lăsat un mesaj dur pe contul lui de Instagram, scrie spynews.ro.

Deși cântărețul nu are copii, acesta trăiește în casă cu nepoții lui și nu-și închipui prin ce dramă trec acum părinții copilului care a decedat la doar câteva săptămâni de viață. Tocmai de aceea, enervat la culme de cele auzite, dar și de cele citite, vedeta a avut, spre surprinderea tuturor, o reacție extrem de dură pe rețelele de socializare.

Randi, reacție dură în cazul bebelușului mort la botez! Pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește doar ce vrea și ce crede că este de făcut public, Randi și-a arătat revolta asupra celor întâmplate. Artistul este de părere că trăind în continuare după niște tradiții și obiceiuri foarte vechi este un lucru care ne poate pune viața în pericol, după cum s-a și întâmplat.

Mai mult, artistul consideră că vina este în totalitate a preotului de Botez pentru cele întâmplate și nu înțelege de ce în această situație nu au intervenit, așa cum spun credincioșii, îngerii păzitori și justiția divină, dar mai ales, este extrem de supărat că până acum nu a ajuns nimeni la închisoare, asta deși viața unui copil a fost luat-o din dorința îndeplinirii unor datini vechi.

”Am auzit de acel sărman copil care a murit la botez și mă întreb cât mai trăim în evul mediu? Nu v-ați săturat să trăim să trăim acum două, trei mii de ani. Adică este incredibil că acel preot știa de la părinți că, copilul avea probleme și el tot și-a văzut de treaba lui pe care a învățat-o în toți acești ani de idioțenie. Mă întreb unde sunt arhanghelii, îngerii păzitori ai copilului, unde este justiția divină și unde este poliția care să îi bage pe acești nemernici la închisoare. Știu, o să spuneți că Dumnezeu a avut alt plan, l-a vrut sus la El, doamne ferește!”, a spus Randi, extrem de supărat, pe pagina sa de Instagram.

Andreea Bălan a reacționat și ea în legătură cu tragedia din Suceava

Luni, toată țara a fost șocată când a aflat că bebelușul din Suceava care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost botezat, a murit la spital. Iustin, de numai șase săptămâni nu a avut șansa de a surpaviețui, după ce ar fi înghițit o cantitate mare de apă în cristelniță. Multe vedete s-au arătat indigante față de această situație, iar printre ele se numără și Andreea Bălan care a postat un mesaj pe rețelele de socializare referitor la acest caz.

Andreea Bălan are două fetițe pe care le iubește extrem de mult, iar acest lucru a determinat-o să reacționeze la cazul bebelușului decedat după ce a fost botezat. Artista a postat un mesaj surprinzător pe contul ei de Facebook, spunând că se află în stare de șoc. De asemenea, Andreea le-a transmis un mesaj de condoleanțe părinților care și-au pierdut copilul.

Este inadmisibil așa ceva în 2021 și sunt complet șocată! Condoleanțe familiei! Sper să se ia măsuri!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: