Redactia.ro
Home » Știri » Rapid nu va juca pe stadionul lui Dinamo! Suporterii au făcut scandal

Rapid nu va juca pe stadionul lui Dinamo! Suporterii au făcut scandal

Rapid nu va juca pe stadionul lui Dinamo meciul de duminică, cu Gloria Buzău, din etapa a 8-a a ligii secunde. Deşi primiseră acordul de la CS Dinamo, proprietarul stadionului, planurile s-au schimbat.

Suporterii lui Dinamo au reacţionat dur când au aflat că rivalii de la Rapid ar fi trebuit să joace pe stadionul lor. Fanii dinamovişti au umplut reţelele de socializare cu mesaje. Cei de la Peluza Cătălin Hîldan au fost cei mai nemulţumiţi.

„Pe Dinamo nu va juca niciodată Rapid. Bălănescu şi Prunea vor pleca imediat dacă ajung rapidiştii în parcare, nu la vestiare”, au scris aceştia pe facebook.

Nici managerul general al lui Dinamo nu a dorit ca Rapid să joace în Groapă.

„Nu am nimic cu Rapid, dar în Ștefan cel Mare e casa noastră. Eu, Florin Prunea, nu am fost consultat de absolut nimeni vizavi de venirea Rapidului în Ștefan cel Mare. Nu se pune problema ca Rapid să joace aici. Reacţia suporterilor mi se pare corectă”, a declarat Prunea, la Digi Sport.

Citește și: Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei! Al Hilal are două trofee

Rapid joacă în Regie

După scandalul iscat de suporteri, rapidiştii au dat un comunicat. Vor juca meciul cu Gloria Buzău, acasă, pe stadionul din Regie, chiar dacă acolo se efectuează lucrări de amenajare.

„În lipsă de alternative, am apelat la ultima soluţie disponibilă, Stadionul Dinamo. În ciuda faptului că am găsit înţelegere din partea clubului Dinamo, contractul a picat în ultimul moment datorită opoziţiei suporterilor dinamovişti (a căror poziţie suntem nevoiţi, de asemenea, să o înţelegem)”, se arată în comunicat.

Rapid încercase să obţină ajutorul celor de la Astra și FC Voluntari, dar nici aceştia nu au fost de acord.

„Am apelat la ajutorul și bunăvoința colegilor de la Astra și Voluntari, mizând nu doar pe argumentul proximității, ci si pe cel al oamenilor cu trecut alb-vișiniu, de la cele două cluburi. Din păcate, din varii motive (obiective, suntem convinși), nu am putut primi suportul scontat. În lipsă de alternative, am apelat la ultima soluție disponibilă – stadionul Dinamo”, s-a mai scris în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini