Redactia.ro

Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei! Al Hilal are două trofee

Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a învins-o pe Al Ittihad, scor 3-1.

Echipa antrenorului român a reușit calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, după ce a câștigat returul cu Al Ittihad. Al Hilal a fost condusă, dar a reușit să restabilească egalitatea cu un minut înainte de pauză. Golul doi a venit rapid, după doar două minute din repriza secundă. În minutul 78, vedeta lui Hilal, italianul Sebastian Giovinco a închis tabela de marcaj, 3-1 pentru Hilal. În semifinale, Al Hilal se luptă cu echipa lui Xavi, Al Sadd. Până acum, formația antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat de două ori Liga Campionilor Asiei, în 1991 și 2000. A mai jucat încă patru finale pe care le-a pierdut.

“Nu am venit la Al Hilal pentru bani”

În urmă cu câteva zile, Răzvan Lucescu a acordat un interviu unui ziar din Grecia. Antrenorul a ținut să precizeze faptul că nu a ales să vină la Al Hilal pentru bani. A decis să plece de la PAOK, echipă cu care a reușit eventul din cauza comportamentului patronului. Plecarea lui Lucescu în această vară de la echipa din Grecia a luat prin surprindere pe aproape toată lumea.

„Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece”, a declarat Răzvan Lucescu în interviul din gazzetta.gr.

Citește și: Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor! Genk a fost umilită!

Loading...