Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei! Al Hilal are două trofee

Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei! Al Hilal are două trofee

Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a învins-o pe Al Ittihad, scor 3-1.

Echipa antrenorului român a reușit calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, după ce a câștigat returul cu Al Ittihad. Al Hilal a fost condusă, dar a reușit să restabilească egalitatea cu un minut înainte de pauză. Golul doi a venit rapid, după doar două minute din repriza secundă. În minutul 78, vedeta lui Hilal, italianul Sebastian Giovinco a închis tabela de marcaj, 3-1 pentru Hilal. În semifinale, Al Hilal se luptă cu echipa lui Xavi, Al Sadd. Până acum, formația antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat de două ori Liga Campionilor Asiei, în 1991 și 2000. A mai jucat încă patru finale pe care le-a pierdut.

“Nu am venit la Al Hilal pentru bani”

În urmă cu câteva zile, Răzvan Lucescu a acordat un interviu unui ziar din Grecia. Antrenorul a ținut să precizeze faptul că nu a ales să vină la Al Hilal pentru bani. A decis să plece de la PAOK, echipă cu care a reușit eventul din cauza comportamentului patronului. Plecarea lui Lucescu în această vară de la echipa din Grecia a luat prin surprindere pe aproape toată lumea.

„Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece”, a declarat Răzvan Lucescu în interviul din gazzetta.gr.

Citește și: Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor! Genk a fost umilită!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: