Redactia.ro
Home » Sport » Rapid, umilită de ultima clasată! Suporterii îi cer demisia lui Daniel Pancu

Rapid, umilită de ultima clasată! Suporterii îi cer demisia lui Daniel Pancu

Rapid, umilită de ultima clasată!

Rapid a fost umilită scor 2-3 de ultima clasată, Snagov. Vişinii sunt la a treia înfrângere consecutivă. Au pierdut cu Sportul Snagov (3-2) și cu Csikszereda (1-0) şi au reuşit un egal cu Ripensia Timișoara.

Ultima umilinţă suferită în faţa celor de la Snagov i-a înfuriat la culme pe suporterii rapidişti. Jucătorii şi Daniel Pancu au fost huiduiţi minute în şir.

„Nu există explicaţii pentru acest scor şi nu e surpriză la cum a jucat Snagovul şi cum am jucat noi în ultimele etape. Am făcut greşeli inexplicabile. Nu le pot controla, minge acoperită, minge descoperită, dublaj … Au o vârstă, nu mai pot schimba eu ceva. Dacă m-aş simţi principalul vinovat aş ridica mâna şi aş pleca. Sunt jucători care au nevoie de timp şi de jocuri pentru a arăta ce pot. De câteva etape nu mai suntem echipa cu jucătorii plini de respect pentru tricoul vişiniu”, a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Sportul Snagov a deschis scorul prin Cristian Poștoarcă. În finalul primei reprize, Iulian Roșu a marcat pentru 2-0. Rapidiştii au înscris şi ei imediat, dar golul le-a fost anulat pe motiv de offside. Rokopf a marcat primul gol al giuleştenilor în repriza a doua. Acelaşi Iulian Roșu a mai înscris odată, pentru ca Roskopf să închidă tabela de marcaj.

Daniel Pancu vrea să reconstruiască echipa

În ultima perioadă la Rapid au fost aduşi mai mulţi jucători. Acesta ar fi motivul pentru care echipa nu mai joacă bine.

„Strategia de transferuri nu s-a greşit pentru că trebuia să luăm aceşti jucători, altfel ajungeam să-i luăm în iarnă şi iar pierdeam timpul. Eu am garantat tot timpul. Oamenii de lângă echipă au respectat tot, chiar au depăşit bugetul şi trebuia să luăm jucătorii pe care i-am luat. Nu iau decizii la cald, mă voi întâlni cu conducerea. Eu răspundeam pentru echipă până acum o lună”, a mai spus antrenorul rapidiştilor.


Citeşte şi: Clujenii revin pe primul loc! CFR – Academica Clinceni 3-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini