Redactia.ro
Home » Homepage » Raportul final în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat modul în care designerul a murit

Raportul final în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat modul în care designerul a murit

Raportul final în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat modul în care designerul a murit

Raportul final în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat modul în care designerul a murit. Avocata și prietena din copilărie a designerului, Laura Vicol, a declarat în emisiunea Xtra Night Show, raportul oficial al morții lui Răzvan Ciobanu. Marele creator de modă a decedat în seara de Înviere, înainte de miezul nopții, nu dimineață, cum se credea.

Raportul final în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat modul în care designerul a murit

Laura Vicol a prezentat în cadrul unei emisiuni, raportul oficial în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Au trecut 7 luni de la moartea șocantă a lui Răzvan Ciobanu și în sfârșit cazul se apropie de final. Ancheta a ajuns la final și avocata a oferit date importante din raportul întocmit de autorități.

El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a spus Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu a suferit un atac cerebral

Potrivit raportului oficial, se pare că designerul a suferit un atac cerebral în timp ce conducea, iar evenimentul tragic a fost clasat ca fiind un accident de circulație.

A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.”

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină, care a avut loc, pe 28 aprilie 2019, în județul Constanța, după ce mașina pe care o conducea a lovit mai mulți copaci. Trupul acestuia a fost găsit lângă autoturism. Designerul se întorcea de la o petrecere, dintr-un club de pe litoral.

Citeste si:Cornel Galeș a murit cu o supărare mare în suflet! Fratele său i-a ascuns un lucru crunt

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: