Redactia.ro
Home » Știri » Răspunsul incredibil pe care i l-a dat Gigi Becali unei măicuțe care i-a cerut ajutorul. Bătrâna a făcut totul public

Răspunsul incredibil pe care i l-a dat Gigi Becali unei măicuțe care i-a cerut ajutorul. Bătrâna a făcut totul public

GALERIE FOTO (2) gigi becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, este cunoscut pentru nenumăratele acte caritabile pe care le face. De-a lungul timpului, Gigi Becali a donat sume impresionante de bani celor nevoiași și a alocat zeci de mii de euro pentru construirea lăcașurilor de cult. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a reușit să o supere peste măsură pe o călugăriță după ce a refuzat să o ajute.

Maica Filoteea, dezamăgită de reacția lui Gigi Becali

Maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, dar în ultimii ani s-a stabilit într-o căsuţă dintr-un cartier din Piteşti. Acum, ea se ocupă cu strângerea de fonduri pentru tot felul de cazuri sociale și nu numai. Cel mai recent obiectiv al maicii este contruirea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi.

maica filoteea
Maica Filoteea nu a primit ajutorul dorit

Ea a mers inclusiv la București, la palatul lui Gigi Becali pentru a solicita ajutorul financiar din partea patronului FCSB. Odată ajunsă la casa somptuoasă deținută de Gigi Becali, maica a fost mirată să constate cât de mulți sărmani stăteau la porți în așteptarea ajutorului. Gigi Becali și-a făcut apariția în cele din urmă, însă discuția pe care a purtat-o cu maica Filoteea nu a fost una deloc plăcută, conform acesteia.

Bătrâna era însetată din pricina drumului lung pe care l-a bătut. Ea nu a primit nici banii la care spera și nici măcar un pahar cu apă. Deși este dezamăgită că nu a primit suma de bani pe care și-o dorea, maica a povestit că îl poartă pe Gigi Becali în rugăciunile sale pentru că patronul FCSB este un om care a făcut bine semenilor.

„Am fost dezamăgit, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”, a povestit maica Filoteea.

Gigi Becali plănuiește să se retragă din viața publica

Gigi Becali apare din ce în ce mai rar pe micul ecran și se pare că ia în calcul o retragere definitivă din viața publică. Nu este exclus ca patronul FCSB să lase în urmă cele lumești pentru a-și dedica restul zilelor slujirii lui Iisus Hristos.

„El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: