Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul lui Dorian Popa la atacurile lui Silviu Faiăr. Cântărețul a spus adevărul despre păcănele

Răspunsul lui Dorian Popa la atacurile lui Silviu Faiăr. Cântărețul a spus adevărul despre păcănele

Dorian Popa a luat atitudine și a vorbit despre acuzațiile care i se aduc cu privire la promovarea în mediul online a jocurilor de noroc și a păcănelelor. Artistul a fost luat la ochi de Silviu Faiăr, tocmai de aceea a ținut să facă lumină pentru ca reputația lui să nu fie pătată în vreun fel.

Problema păcănelelor în România este din ce în ce mai dezbătută, mai ales după ce din ce în ce mai multe vedete ajung să facă reclamă la astfel de activități dăunătoare. În trecut, Dorian Popa a fost asociat cu astfel de companii, însă a renunțat după puțin timp, deoarece s-a produs o schimbare semnificativă. Iată în continuare cum se apără fostul membru al trupei LaLaBand.

Dorian Popa se apără de atacurile lui Silviu Faiăr

Revolta care a început pe rețelele de socializare îl afectează implicit și pe Dorian Popa, care în pandemie a semnat trei contracte cu niște companii de jocuri de noroc. După ce le-a dus la bun sfârșit pe primele două, unde îi îndemna pe urmăritorii săi să bage bani în jocuri, și-a dat seama că nu este cea mai bună abordare pentru el.

În cel de-al treilea contract, Dorian Popa a avut stipulată în contract o clauză potrivit căreia nu mai susținea decât păcănelele în care nu se putea investi bani, ci pur și simplu se jucau doar de distracție. Acest lucru nu i-a adus prea multă bucurie artistului, așa că s-a oprit din a mai susține astfel de activități, catalogând totul ca fiind o greșeală din care a învățat multe, potrivit ultimului său vlog de pe YouTube.

În timp ce Silviu Faiăr îl acuza pe Dorian Popa că a scos bani frumoși din contractele cu societățile care pun accentul pe păcănele, artistul se apără și neagă acest lucru. Ba mai mult decât atât, Dorian Popa susține că banii pe care i-a obținut din acele contracte nu i-au ajuns nici măcar pentru un sfert din Lamborghini-ul pe care îl conduce.

„Eu sunt aici pentru spune că eu mi-am asumat greșeala păcănelelor greșeala promovării acestor cazinouri cu ceva timp înainte! Am stipulat clar pentru că începusem să-mi dau seama că nu este bine ce fac și că nu-mi doresc să promovez decât partea de playmoney adică de joacă, de distracție. Aceste jocuri există peste tot în lume. Trebuie să ne asumăm că la noi realertările nu sunt cele potrivite. Sunt primul care ridică mâna pentru a minimizare numărului casino-urilor în apropierea școlilor. Sunt aici pentru a susține această cauză.

Greșeala este umană, repet. Dacă mi-am asumat înainte ca Silviu Faiar să apară în mediul online de ce nu o facem generalizat. Nu vreau să bag alți colegi în această cloacă. Am auzit „Ți-ai luat Lamborghini din banii de păcănele”, nu pot arăta contractele, dar nu acopereau nici un sfert din costuri”, a spus Dorian Popa, în videoclipul postat pe YouTube.

Dorian îl acuză pe Silviu Faiăr că face totul pentru vizualizări

În același vlog, Dorian a vorbit despre faptul că multe persoane au încercat de-a lungul timpului să se îmbogățească pe spatele lui, tocmai din acest moment a învățat cum să reacționeze în astfel de momente. Cu alte cuvinte, artistul este de părere că Silviu face tot acest scandal pentru a obține câteva mii de vizualizări în plus.

„Există în această viață Dumnezeu și justiția. În altă ordine de idei, consider că, așa cum am fost crescut, trebuie să invoc, în continuare, un lucru pe care îl spun și tinerilor și mi-l spun și mie în fiecare zi. Greșeala, în primul rând, este umană, este omenească și în primul rând, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată(…)

Ce frumos ar fi să încercăm să facem toți vizualizări din content pozitiv, organic, natural, nu clădit pe nefericirea altuia. Nu sunt aici să arăt cu degetul, însă este clar știut faptul că dacă eu am un an de zile de când nu mai promovez astfel de lucrușoare, sunt totuși oameni care promovează astfel de lucruri și nu au fost anchetați mai deloc aproape(…)

Vă spun cu toată sinceritatea din lume, îmi doresc din tot sufletul să fie singurul vlog pe care îl fac în relație cu această tevatură care s-a creat, din punctul meu de vedere, din absolut nimic, doar din dorința de vizualizări, care știm cu toții că este atât de aprigă”, a adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: