Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Răspunsul unei femei căreia i s-a spus că e prea grasă pentru un soț așa frumos

Răspunsul unei femei căreia i s-a spus că e prea grasă pentru un soț așa frumos

GALERIE FOTO (4)

Jane Kutcher este de profesie fotograf și de zece ani este căsătorită cu iubirea vieții ei, Drew Kutcher. Acesta din urmă este instructor fitness și-și divinizează soția. Din păcate, o fotografie postată cu ei doi pe rețelele de socializare le-a umbrit fericirea. Comentariile stârnite de acea ipostază în care s-au fotografiat au mâhnit-o nespus pe Jane, care, la cei 29 de ani, are câteva kilograme în plus. Iată care a fost răspunsul unei femei după ce i s-a spus că e prea grasă!

Jane este o femeie asumată și conștientă de felul în care arată. Are forme voluptuoase, însă nu i-a fost nicicând rușine cu modul în care arată. Se simte bine în pielea ei, iar faptul că are un bărbat lângă ea extrem de fit nu o face să se simtă inconfortabil. Totuși, comentariile răutăcioase ale internauților, vizavi de o fotografie cu ea și soțul ei, au mâhnit-o.
Aceștia îi spuneau că nu merită un bărbat așa de frumos și de atrăgător pentru că ea este urâtă și grasă. „Nu pot să cred că și-a găsit un soț atât de sexy!”, a scris un internaut. Chiar și așa, Jane și-a făcut curaj și le-a dat o replică de aur, care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Răspunsul unei femei căreia i s-a spus că e prea grasă

“Sunt mult mai mult decât un corp, la fel și soțul meu și tu. Dragostea adevărată nu ține cont de mărimea hainelor. Acest bărbat m-a acceptat cu tot cu formele voluptoase, cu celulita, kilograme în plus și coșuri și face asta de mai bine de 10 ani. Îmi reamintește mereu că sunt frumoasă, chiar și atunci când nu mă simt deloc așa. De-asta l-am ales pe el, pentru că poate să mă accepte așa cum sunt și vede mai departe de aspectul exterior. Acest om a îmbrățișat fiecare formă sau kilogram din ultimii zece ani și mi-a amintit mereu că sunt frumoasă atunci când încrederea în mine lipsea cu desăvârșire.

Așa că da, coapsele mele se lipesc, brațele mele sunt mari și posteriorul meu este imperfect, dar dragostea nu ține cont de aceste lucruri și mă iubește pentru alte calități. De asta am ales bărbatul care poate să mă vadă pe mine, dincolo de corpul meu imperfect. Vă dați seama că nu îmi voi cere niciodată scuze pentru faptul că m-am măritat cu o o asemenea frumusețe. Femeile voluptuoase de pe Instagram nu își cer scuze pentru că s-au măritat cu bărbați sexy”, a scris Jenna.

Internauții au felicitat-o pentru atitudine

După acest răspuns, Jenna a reușit să atragă și reacții pozitive: “Ești frumoasă. Cui pasă de ce cred oamenii. Sunteți un cuplu foarte frumos”. „Ești frumoasă și e minunată să vezi că dragostea adevărată există” , „Când mă uit la tine nu văd o măsură de haine. Văd o femeie frumoasă care își iubește soțul, iar el o iubește pe ea”, “Îți mulțumesc pentru faptul că ești atât de reală și o adevărată sursă de inspirație”, “Sunteți amândoi superbi atât la exterior, cât și la interior”, au fost câteva dintre reacțiile internauțiilor.

Citește și: Povestea tristă și adevărată a Andreei. După ce a născut soțul său și-a pierdut interesul față de ea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini