Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație! Florin Salam, decizie incredibilă în privința nunții cu Roxana Dobre

Răsturnare de situație! Florin Salam, decizie incredibilă în privința nunții cu Roxana Dobre

Răsturnare de situație! Florin Salam a uimit prin ultimul mesaj transmis. Dacă acum ceva timp anunța că va avea o nuntă spectaculoasă, lucrurile pare că s-au cam schimbat. Chiar pe ultima sută de metri, manelistul și Roxana Dobre au făcut un anunț de ultimă oră într-un live pe rețelele de socializare. 

Răsturnare de situație! Florin salam, decizie incredibilă în privința nunții cu Roxana Dobre

În urmă cu două luni, cei doi declarau în exclusivitate pentru „Xtra Night Show” că urmează o nuntă cum n-a mai văzut România. Ei bine, în ultima perioadă, pare-se că cei doi s-au răzgândit. În acest sens, Florin Salam a făcut un live pe Instagram pentru a lămuri lucrurile.

Cântărețul a anunțat că nunta lui cu Roxana Dobre va fi, surprinzător, una cât se poate de restrânsă. Live-ul făcut a fost transmis de pe telefonul iubitei sale. Asta, pentru că artistul nu își petrece timpul pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, Florin Salam a dezvăluit că nașul lor de cununie va fi chiar verișorul Roxanei.

Surprinzător, Salam a anunțat că la eveniment nu vor fi prezenți decât membrii familiei lor, plus câteva alte persoane din partea nașului, care face parte tot din familia Roxanei Dobre.„Deci încă o dată vă anunț, cei care nu o să puteți… Deci eu fac o nuntă restrânsă, oameni buni, doar cu familia lui Roxi, familia noastră,

câțiva din partea nașului, care nașu este tot văr cu Roxi, deci e ca un frate, e fratele ei, deci ce să vă zic, dacă mă iubiți și asta, sunteți cu sufletul alături de mine. Vă pup și să vă dea Dumnezeu sănătate”, a spus Florin Salam.

Roxana Dobre și Florin Salam au o relație de opt ani și trei copii împreună. Acum, iată că a venit timpul să se căsătorească. Pe data de 1 iunie 2022 va avea loc cel mai frumos moment din viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: