Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul acuzațiilor de pedofilie aduse lui Michael Jackson

Răsturnare de situație în cazul acuzațiilor de pedofilie aduse lui Michael Jackson

Răsturnare de situație în cazul acuzațiilor de pedofilie aduse lui Michael Jackson

În documentarul „Leaving Neverland”, Michael Jackson este acuzat de doi bărbați că i-ar fi abuzat sexual în copilărie. Încă din timpul vieții regelui pop au existat o mulțime de speculații pe marginea acestui subiect. Cei doi bărbați și-au schimbat declarația de-a lungul timpului, chiar infirmând la unmoment dat că ceea ce-au afirmat inițial despre abuzuri ar fi adevărat.

Documentarul a creat un val de controverse în toată lumea. Pe de o parte sunt cei care cred orbește în acuzațiile celor doi bărbați care susțin că au fost abuzați în copilărie de Regele Pop. De cealaltă parte, fanii mult regretatului artist, care nu acceptă ca ceva să păteze imaginea idolului lor.

„Leaving Neverland” spune poveștile lui Wade Robson și James Safechuck. Ambii îl acuză pe Michael Jackson de abuzuri sexuale. Poveștile celor doi bărbați sunt asemănătoare.

De curând, un biograf a scos la iveală că afirmațiile lui Safechuck ar fi eronate. Mike Smallcombe susține că afirmația bărbatului, potrivit căreia ar fi fost abuzat în gara din Neverland, nu poate fi adevărată. Motivul este acela că respectiva clădire a fost construită la doi ani de la momentul în care Safechuck susține că s-au oprit abuzurile.

James Safechuck îl acuză pe Michael Jackson că l-a abuzat sexual din anul 1988 până în anul 1992. Adică până când acesta a împlinit 14 ani.

Abuzul din gara nu a avut cum să se întâmple

„Problema cu povestea lui Safechuck este următoarea: construcția gării din Neverland a început în ultima parte a anului 1993 și nu a fost deschisă până în prima parte din 1994. Atunci Safechuck avea 16 ani. Așa că abuzul din gara nu a avut cum să se întâmple dacă totul s-a terminat în 1992”, a spus biograful.

Mai mult, se pare că Michael Jackson se afla în Turneul Dangerous, urmând ca apoi să fie internat într-un centru de dezintoxicare din Londra. Michael Jackson a rămas internat acolo pe toată durata construcției respectivei gări.

„Apoi, între februarie 1994 și decembrie 1994, Jackson a locuit în Trump Tower din New York și a înregistrat albumul HIStory. Apoi s-a căsătorit cu Lisa Marie Presley. Gara a fost deschisă în 1994, când Jackson locuia în cealaltă parte de țară. Până când Jackson să se întoarcă la Neverland și gara să fie funcțională se făcuse deja 1995, trei ani de la momentul în care Safechuck a spus că abuzurile s-au oprit”, a dezvăluit biograful Mike Smallcombe.

Regizorul documentarului „Leaving Neverland”, Dan Reed, a acceptat că James Safechuck a greșit timeline-ul evenimentelor prin care ar fi trecut. Spune însă că este un lucru comun ca victimele unor experiențe traumatice să încurce unele detalii – inclusiv date ale evenimentelor.

„James a fost prezent la Neverland înainte și după ce a gara a fost construită. Mai mult, a făcut poze cu gara, pe care le-am inclus în documentar. Iar contactele sexuale cu Michael s-au extins până în adolescența lui. Toate aceste detalii sunt în documentar”, a scris Reed pe Twitter.

Citește și: Mick Jagger ar putea fi operat pe cord

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: