Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul Anei Oroș. Câinii care au ucis-o ar fi unii de luptă și ar avea stăpâni!

Răsturnare de situație în cazul Anei Oroș. Câinii care au ucis-o ar fi unii de luptă și ar avea stăpâni!

ana oros

Moartea Anei Oroș, o alergătoare, activistă și mamă sfâșiată de câini în zona Lacul Morii a creat un cadru de dezbatere în mediul online. Sute de oameni sunt revoltați și consideră că autoritățile sunt răspunzătoare pentru această tragedie și pentru că nu au luat atitudine în privința câinilor fără adăpost. Pe de altă parte, există voci care susțin clar că animalele care i-au curmat viața Anei nu erau unele fără adăpost, ci ale unor oameni care cresc câini de luptă și îi lasă nesupravegheați pe străzi!

Ana a fost ucisă de o haită în timp ce alergă în zona Lacul Morii

Ana Oroș alerga fără griji în zona Lacul Morii atunci când a fost pusă la pământ de haita de câini care a mușcat-o de nenumărate ori. Nimeni nu se afla în zonă pentru a o putea salva, nimeni nu i-a auzit strigătele disperate. Alergătoarea a murit din cauza hemoragiei severe, iar acum opinia publică este în căutarea vinovaților.

În timp ce unii susțin că autoritățile și ASPA sunt de vină, un bărbat care locuiește în apropierea locului în care s-a petrecut tragedia are o opinie radicală, pe care a prezentat-o în mediul online.

Câinii care au atacat-o pe Ana Oroș nu erau maidanezi, ci unii de luptă și aveau stăpâni

Conform acestuia, câinii care au atacat-o pe Ana nu erau unii ai străzii, ci aparțin unor persoane din zonă care se ocupă cu creșterea câinilor de luptă și care lasă animalele să zburde libere pe drumuri, fără să se gândească la consecințe.

„A murit un om la câteva sute de metri de casă mea. O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe. A murit sfâșiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi. Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina. În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo. Și ziua și noaptea. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc. Și jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă.”, este mesajul bărbatului care locuiește în apropierea locului în care a avut loc tragedia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: