Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul băiatului dispărut din Constanța

Răsturnare de situație în cazul băiatului dispărut din Constanța

Răsturnare de situație în cazul băiatului dispărut din Constanța

Cazul băiatului dispărut din Constanța. Băiețelul în vârstă de 8 ani dispărut de patru zile din localitate Pacineaga, județul Constanța, este de negăsit. Pompierii au revenit în localitate și vor să scoată apa din toate bazinele unui complex pentru deversarea dejecțiilor.

Răsturnare de situație în cazul băiatului dispărut din Constanța

Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, a dispărut în urmă cu patru zile, din fața casei unde se juca. Conform România.tv, părinții copilului sunt de părere că micuțul a fost răpit.

Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă… Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el”, a spus Alexandra Păuleţ, mama băiețelului.

Mama dă vina pe tatăl copilului

Mama lui Alexandru este disperată, nu crede că trupul copilului ei se află în bazinele de colectare a dejecțiilor provenite de la complexul zootehnic de creștere a porcilor. Părinții băiețelului sunt despărțiți, iar mama susține că toată întâmplarea a a avut loc din cauza tatălui.

Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi”, acuză femeia.

De sâmbătă, Alexandru este de negăsit. Cel mic își petrecea weekendul alături de tatăl lui, deoarece părinții erau divorțați, iar el locuia cu mama. După anunțul dispariției, polițiștii s-au mobilizat, și 100 de oameni ai legii,jandarmi și volunati, însoțiți de căini de pază, au demarat căutările băiatului.

O asociație umanitară, implicată în căutarea copilului, a lansat pe pagina de Facebook o ipoteză teribilă, iar pompierii au decis să facă verificări amănunțite.

Alexandru Bițică are un metru treizeci înălțime, față ovală și ochi căprui. Persoanele care îl văd, sunt rugați să anunțe imediat autoritățile sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Citeste si:Accident grav în Arad! A fost nevoie de intervenția SMURD cu elicopterul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: