Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Arad! A fost nevoie de intervenția SMURD cu elicopterul

Accident grav în Arad! A fost nevoie de intervenția SMURD cu elicopterul

Accident grav în Arad! A fost nevoie de intervenția SMURD cu elicopterul

Marți dimineață a avut loc un accident grav pe Drumul Național 79/A, la intersecția localității Șicula cu Gurba, județul Arad. Șoferul unuia dintre autoturisme, nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Accident grav în Arad! A fost nevoie de intervenția SMURD cu elicopterul

Un accident grav s-a produs marți dimineață, pe Drumul Național 79/A, la intersecția localității Șicula cu Gurba, județul Arad, după ce șoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite.

Un tânăr de 26 ani din Pecica, a condus un autoturism în cuplu cu remorcă pe DJ709, dinspre Seleuș spre Gurba. La intersecția cu DN79/A nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, care circula din direcția Ineu spre Chișineu-Criș. În urma accidentului rutier au fost răniți ușor un tânăr de 22 ani, pasager dreapta față în autoturismul accidentat precum și conducătorul auto. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

A fost nevoie de intervenția SMURD cu elicopterul

Potrivit ISU Arad, una dintre victime a avut nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoasă din mașină. Victima a fost transportată cu un elicopter SMURD.

De asemenea, sâmbătă, 2 noiembrie, un alt accident s-a produs pe raza județului Arad. Un tânăr de 15 ani a rămas încarcerat, după ce mașina în care se afla alături de alte persaone, s-a rostogolit în afara părții carosabile.

Citeste si:Adio, Leo Iorga! Artistul a fost înmormântat în ropote de aplauze!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: