Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul Caracal. A fost reținut complicele lui Dincă

Răsturnare de situație în cazul Caracal. A fost reținut complicele lui Dincă

A fost reținut complicele lui Dincă

A fost reținut complicele lui Dincă . Detalii noi în cazul Caracal. Procurorul şef interimar al DIICOT Giorgiana Hosu, susţine o declaraţie de presă la ora 16,00 în legătură cu ancheta în cazul Caracal, potrivit Adevărul.ro

Răsturnare de situație în cazul Caracal. A fost reținut complicele lui Dincă

Procurorii DIICOT au mai reţinut un bărbat în cazul „Caracal”. Acesta este acuzat că a violat-o alături de Gheorghe Dincă pe victima Luiza Melencu. Bărbatul de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul anchetei.

Oamenii legii nu au ignorat nimic și au verificat toate variantele de lucru. La momentul actual se cu noaște doar că este consumator de alcool și nu are antecedente penale. Subliniem, acesta este complice doar la viol, nu și la crimă.

Conform știripesurse.ro, Ștefan Risipiceanu este bărbatul arestat de DIICOT. Acesta este vecinul lui Gheorghe Dincă, care a apărut în interviuri televizate, având arsuri pe mâini. Acesta ar fi vioat-o pe Luiza Melencu.

Mama Luizei a leșinat în direct

Monica Melencu, mama Luiziei, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a leșinat în direct la TV după ce a aflat că pe fiica sa ar fi violat-o un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Monica Melencu a leșinat în timp ce era prin legătură telefonică la România TV, care o contactase pentru a comenta informațiile lansate de DIICOT. Ulterior, mama Luizei a declarat că „când s-a întâmplat treaba asta? Până acum nu s-a spus nimic”.

Dincă era un om extraordinar de cuminte, potolit. Am dormit la el săptămâni de zile, chiar și luni de zile. Niciodată nu am văzut nimic suspect. Muncea la fiare, la motoare”, a declarat complicele ucigașului, Ștefan Risipițeanu.

Citeste si:Decizie importantă. Pădurarii vor avea arme letale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: