Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație în cazul lui Brigitte Sfăt. Ea este cea care i-a bătut pe fiul ei și pe Florin Pastramă, susține Robert Sfăt

Răsturnare de situație în cazul lui Brigitte Sfăt. Ea este cea care i-a bătut pe fiul ei și pe Florin Pastramă, susține Robert Sfăt

Robert Sfăt și Brigitte Sfăt

Scandalul din casa lui Brigitte Sfăt pare că nu se mai termină. După ce l-a acuzat pe fiul ei, în vârstă de 19 ani că a intrat în casa ei sub influența substanțelor interzise și a agresat-o, acum tânărul dezminte afirmațiile făcute de mama lui.

Răsturnare de situație în cazul lui Brigitte Sfăt

După ce a fost invitat la emisiunea Xtra Night Show, Robert Sfăt a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat, de fapt, în seara acea în care a ajuns Poliția la ea acasă după o altercație.

Robert Sfăt spune că nu a lovit-o pe mama lui și mai mult decât atât, cea care a fost violentă a fost chiar ea, atât față de el cât și față de Florin Pastramă.

S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat un capac și lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea lui Capatos.

Robert Sfăt o acuză pe mama lui că este violentă

Mai mult, Robert Sfăt spune despre mama lui că mereu a folosit violența în toate relațiile sale și a spus că în relația cu Ilie Nătase, el se înțelegea mult mai bine cu fostul tenismen decât cu propria mamă.

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune”, spune Robert. 

Robert Sfăt a acuzat-o pe mama lui că ea este cea care începe mereu violențele și că are acest comportament față de oricine.

Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde”, a spus el.

Brigitte Sfăt are doi copii, pe Robert în vârstă de 19 ani și pe Sara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: