Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. Tânărul ar putea scăpa basma curată: «Nu conștientizează ce i se întâmplă»

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. Tânărul ar putea scăpa basma curată: «Nu conștientizează ce i se întâmplă»

mario iorgulescu

Noi vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! Avocatul lui Mario a făcut declarații surprinzătoare despre clientul său și despre motivul pentru care el nu poate participa la propriul proces. Se pare că fiul lui Gino Iorgulescu nu conștientizează ceea ce i se întâmplă, iar starea sa psihică nu-i permite să se prezinte în fața instanței.

Mario Iorgulescu nu conștientizează ceea ce i se întâmplă

În prezent, Mario Iorgulescu se află în momentul de față în Italia, internat într-o clinică de psihiatrie pe care nu o poate părăsi fără acordul tatălui. De altfel, Gino Iorgulescu este tutorele legal al fiului său și are dreptul de a lua decizii în numele acestuia întrucât Mario nu s-ar afla în deplinătatea facultăților mintale în momentul actual. Acest lucru a fost confirmat și de către avocatul lui Mario.

„Esențialul este expertiza privind dinamica producerii accidentului, din nefericire, expertiza având ca obiect constatarea stării de sănătate a domnului Mario Iorgulescu, care în mod cert nu îi permite să stea în proces, neconștientizând ce i se întâmplă, situație de fapt constată în mod indubitabil de către autoritățile italiene în două rânduri diferite.

Motiv pentru care s-au și respins solicitările autorităților române de a fi predat în vederea executării mandatelor de arestare emise pe numele lui. Sunt două. Ambele au fost respinse definitiv deoarece experții în materie, experți cu notorietate impecabilă, au constatat că Mario Iorgulescu, din păcate, nu poate sta în proces, nu conștientizează ceea ce i se întâmplă, motiv pentru care solicitarea autorităților române a fost respinsă definitiv. Asta este o palmă peste obrazul justiției române.”, a declarat avocatul lui Mario Iorgulescu, conform Gândul.

Mario Iorgulescu este internat într-o clinică psihiatrică din Italia

Mario Iorgulescu a fugit din România după ce a provocat accidentul în urma căruia un bărbat a decedat, lăsând fără tată doi copii. Mario Iorgulescu se află în prezent într-o clinică psihiatrică din Italia, unde primește îngrijiri medicale după ce doctorii ar fi descoperit că Mario are o leziune serioasă a lobului frontal.

Deși se află sub tutela deplină a tatălui său și nu are dreptul de a lua prea multe decizii, viața lui Mario nu este nici pe departe atât de pustie cum am putea crede. Fiul lui Gino Iorgulescu iubește din nou și este pregătit să devină tată!

Mario Iorgulescu s-a urcat beat și drogat la volan și a cauzat un accident mortal

În data de 8 septembrie 2019, destinul lui Mario Iorgulescu s-a schimbat radical. Fiul lui Gino Iorgulescu a urcat la volan, deși consumase alcool și substanțe interzise și a provocat un accident rutier rezultat cu o persoană decedată. Un tânăr care avea tot viitorul în față a murit atunci din cauza teribilismului lui Mario. După incident, fiul președintelui LPF și-a dezactivat contul de Instagram și s-a făcut nevăzut, așteptându-și pedeapsa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: