Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul tânărului drogat care a murit după ce a fost reținut de polițiști. Tatăl lui susține altă ipoteză

Răsturnare de situație în cazul tânărului drogat care a murit după ce a fost reținut de polițiști. Tatăl lui susține altă ipoteză

O situație fără precedent a avut loc în București în urmă cu mai bine de o săptămână, moment în care un tânăr a fost reținut de polițiști. Din păcate, la câteva ore distanță acesta s-a stins pe un pat de spital. Tatăl băiatului își caută acum dreptatea și speră că va reuși să descopere ce s-a întâmplat cu acesta.

Eduard Giosu este numele celui care s-a stins după ce a fost reținut de polițiști într-un cartier din Capitală. Familia acestuia fac tot posibilul să descopere ce s-a întâmplat, de fapt, mai ales după ce au apărut mai multe informații care par că dau toată ancheta peste cap.

UPDATE, ora 15:50 – În urmă cu foarte puțin timp a fost făcut public rezultatul necropsiei. Se pare că medicii legiști au stabilit că Eduard s-a stins din cauza unor traumatisme provocate de lovirea de un plan dur. Astfel, iese din discuție varianta că loviturile polițiștilor cu bastoanele l-ar fi ucis.

Ce teorie are tatăl lui Eduard despre moartea băiatului său

Ion Giosu a făcut noi declarații despre ceea ce se întâmplă în acest moment cu trupul fiului său. Se pare că are loc necropsia lui Eduard, iar familia a luat decizia de a mai angaja un alt specialist care să determine cauza exactă a morții. În timp ce anchetatorii sunt de părere că băiatul a murit din cauza drogurilor din organism, tatăl lui este de altă părere. Acesta susține că fiul său a fost bătut, ceea ce a dus la moartea sa.

„Necropsia a început deja, ne așteptăm să confirme ceea ce noi credem cu convingere că moartea a survenit în urma bătăii aplicate cu multă cruzime de acești milițieni”, a mărturisit tatăl tânărului mort.

Câte substanțe se aflau în corpul lui Eduard

Oamenii legii sunt de părere că tânărul de 30 de ani se afla sub influența mai multor substanțe interzise, 6 la număr. Tatăl acestuia a recunoscut că s-au găsit urmele acestor substanțe, însă nimic nu îi poate garanta că au fost consumate în momentul respectiv sau cu mult timp înainte. Ion Giosu a mărturisit că dacă băiatul lui ar fi consumat atâtea droguri, nu se mai ținea pe picioare.

”Da, cinci sau șase. Într-adevăr, în primul rând trebuie văzute concentrațiile și vechimea lor. Pentru că, din câte am înțeles din explicațiile unor medici, dacă ar fi luat toate acele substanțe odată, nu mai aveau milițienii ocazia să-l bată”, a explicat bărbatul.

Ion Giosu a depus o plângere pentru modul în care fiul său a fost tratat de polițiștii ajunși la fața locului. Iubita băiatului a mărturisit că l-a găsit pe jos, într-o baltă de sânge, după ce a fost luat pe sus de polițiști. De asemenea, camerele pe care oamenii legii le purtau nu funcționau, ceea ce a părut suspect inițial.

”Da, deocamdată nu avem nicio reacție de nicăieri, de niciun fel și e vorba de o plângere de omor. Dacă nici măcar o plângere de omor nu e tratată cu celeritate, atunci e grav. Da, expertul este prezent în sală și participă, nu doar se uită. Expertul parte participă alături de medicul legist al INML-ului la necropsie”, a spus tatăl tânărului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: