Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul tinerei ucise în Olanda. Ce nu știa nimeni despre viața ei!

Răsturnare de situație în cazul tinerei ucise în Olanda. Ce nu știa nimeni despre viața ei!

Tragedia tinerei Ana Maria Vasiliu, ucisă în Olanda, continuă să șocheze, aducând la suprafață noi detalii din viața acesteia. Soacra tinerei, Tincuța Vasiliu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre un presupus amant al Anei Maria, un cetățean străin care nu ar fi știut că ea este căsătorită. Aceasta a fost contactată de bărbatul respectiv, care i-a cerut confirmarea relației cu Ana Maria. În același timp, familia se confruntă cu probleme financiare și acuzații venite din partea surorii victimei.

Detalii surprinzătoare despre viața dublă a Anei Maria

De la decesul Anei Maria, discuțiile despre relația extraconjugală a acesteia au devenit un subiect sensibil în familie. Potrivit soacrei, Tincuța Vasiliu, un bărbat străin a contactat-o pentru a-i mărturisi că are o relație cu Ana Maria, fără să știe că ea este căsătorită. Acesta a fost momentul în care familia a aflat despre legătura extraconjugală. Deși inițial Tincuța a decis să nu facă publice aceste informații, detaliile au ieșit la iveală ulterior, alimentând speculațiile despre viața ascunsă a tinerei.

De asemenea, Tincuța Vasiliu a relatat că, deși se înțelegea bine cu nora sa, aceasta i-a ascuns multe lucruri, inclusiv locația în care trăia. Ana Maria îi spusese că locuiește în Elveția, când de fapt se afla în Olanda, unde ar fi avut mai multe activități necunoscute familiei.

Disputele dintre familie și problemele financiare

Un alt aspect care a amplificat tensiunile în familie este legat de datoriile financiare rămase după moartea Anei Maria. Gabriel Vasiliu, soțul ei, ar fi făcut un credit bancar pentru a cumpăra o mașină, însă după decesul ei, părinții lui Gabriel au fost nevoiți să preia ratele. Potrivit soacrei, Ana Maria a vândut mașina înainte să moară, dar banii obținuți din tranzacție nu au fost găsiți, ceea ce a adus și mai multe probleme în familia Vasiliu.

În plus, soacra Anei Maria s-a arătat deranjată de pretențiile surorii victimei, care a contestat modul în care au fost gestionate bunurile acesteia după moarte. Aceste conflicte au adâncit ruptura între cele două familii, complicând și mai mult o situație deja tragică.

Am descoperit ceva și nu mi-a convenit, ca orice mamă. Mi-a scris chiar persoana respectivă. Era un personaj care avea la profil poza ei. Este un tip pe care nu îl cunosc, este străin. Mi-a spus că are o relație cu ea și mi-a cerut să îi confirm dacă este nora mea. Am tras-o atunci la răspundere, am întrebat-o dacă este adevărat și nu mi-a spus nici da, nici nu, a lăsat capul în jos, rușinată. Mi-a zis să blochez persoana respectivă și acolo am terminat. Nu am continuat, ca să nu se supere Gabi. I-am zis că va rămâne totul între noi, în familia noastră.

Eu am divinizat-o pe fata asta. O imploram să vină acasă, să se liniștească, că Gabi nu are nevoie de noi, are nevoie doar de ea. Dacă ați ști cât bine i-am vrut eu acestui copil, să o aduc pe calea cea bună! Știam că era urmărită de cineva, dar nu știam că ia bani sau ceva. De noi a ascuns multe, de rușine. Nu te omoară nimeni degeaba. Ea era de mult în Olanda, nu de acum, de când cu Gabi. Eu nu o cunosc decât de 4 ani, nu știu ce a fost cu viața ei, ce a făcut și ce nu a făcut. Nu mi-a dat niciodată motive să cred că nu-mi iubește copilul sau nu mi-l respectă.”, a spus, pentru CANCAN.RO, Tincuța Vasiliu.

Un caz care continuă să stârnească controverse

Moartea Anei Maria și dezvăluirile legate de relația ei extraconjugală au generat un val de reacții în comunitate. În timp ce unele persoane susțin că aceste detalii nu ar trebui să fie aduse în discuție, altele sunt de părere că adevărul trebuie cunoscut, chiar și după decesul victimei.

Tensiunile dintre cele două familii continuă să crească, pe fondul acuzațiilor legate de gestionarea averii Anei Maria și de situația financiară a familiei Vasiliu. Cu toate acestea, detaliile despre viața dublă a tinerei și despre modul în care a fost ucisă rămân subiect de investigație, iar adevărul complet este așteptat să iasă la iveală pe măsură ce cazul avansează.

Moartea Anei Maria rămâne o tragedie, iar consecințele acestui eveniment vor marca profund ambele familii implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: