Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situaţie la „Insula iubirii”. Ispita Romeo s-a îndrăgostit de Ema Oprișan: „O plac, o plac foarte mult”

Răsturnare de situaţie la „Insula iubirii”. Ispita Romeo s-a îndrăgostit de Ema Oprișan: „O plac, o plac foarte mult”

Ema Oprișan a cerut să discute cu ispita Romeo Vasiloni, după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs de la bonfire în ediția 10.

Concurenta a vrut să-l informeze pe bărbat că urmează să părăsească insula din cauza lucrurilor pe care iubitul ei le-a făcut cu ispita Daria Cuflic.

Ema Oprișan a vrut să-şi ceară scuze

Răvășită de atitudinea partenerului său de pe cealaltă insulă și sfâșiată de durere, concurenta a cerut să discute cu ispita Romeo Vasiloni odată cu întoarcerea de la bonfire. Aceasta a ținut neapărat să își ceară scuze pentru conflictul dintre ei și să-l anunțe că urmează să plece acasă.

Plec acasă! Tu ce crezi că mai aștept să facă? Mi se pare că Răzvan a renunțat la respectul nostru pentru cuplu. A călcat pe tot ce înseamnă dragoste. Nu știu dacă să renunț și să plec sau să rămân și să văd mai multe. Tind mai mult să plec decât să rămân”, a mărturisit Ema Oprișan.

Romeo s-a îndrăgostit de Ema?

Într-o discuție cu o altă ispită, Romeo a mărturisit că este afectat să o vadă pe Ema Oprișan cum suferă după Răzvan Kovacs și că s-a îndrăgostit de ea. Ispita a mărturisit că simte și din partea concurentei că și-ar dori mai mult.

„Nu-mi place să o văd că suferă. Nu suport. Îmi pasă de ea și mă deranjează. Nu mă așteptam să simt așa ceva aici. Nu mă interesează ce simte ea, nu contează, dar eu sunt sigur pe ceea ce simt eu.

M-am îndrăgostit pe Insula Iubirii. Nu am reușit acasă atâtea luni. Eu am zis că vin aici să mă distrez, dar uite. O plac, o plac foarte mult și nu știu de ce”, a mărturisit ispita Romeo.

Vrea s-o întoarcă pe Ema din drum

Ispita i-a recomandat concurentei să nu ia o decizie pripită sau la nervi, ci să analizeze lucrurile când se liniștește și abia mai apoi să decidă dacă va rămâne împreună cu Răzvan.

Spre surprinderea mea, el mi-a spus azi că nu trebuie să iau o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Răzvan.

Nu spune că ați terminat, pentru că dacă tu îi spui asta, îi transmiți mesajul ăsta, tu îl poți influența și am fost așa surprinsă, că mă așteptam să spună să o terminăm, ca să se simte el mai bine în anumite chestii.

Chiar m-a surprins. A stat aseară cu mine când nu puteam să dorm și aveam atâtea gânduri”, a spus Ema Oprișan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: