Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la „Insula Iubirii” a spus ce a făcut, de fapt, cu inelul pe care ar fi trebuit să i-l ofere Claudiei. Răspunsul i-a uimit pe fani

Bogdan de la „Insula Iubirii” a spus ce a făcut, de fapt, cu inelul pe care ar fi trebuit să i-l ofere Claudiei. Răspunsul i-a uimit pe fani

claudia si bogdan

Filmările pentru emisiunea „Insula Iubirii s-au terminat în urmă cu mai multe luni, iar concurenții au revenit în România. Din cauza contractului pe care l-au semnat cu producătorii emisiunii de la Antena 1 ei nu pot dezvălui prea multe amănunte despre modul în care au evoluat relațiile în timpul reality-show-ului și nici să povestească despre situația amoroasă actuală în care se află. Cu toate acestea, mulți dintre ei încearcă să răspundă, așa cum pot mai bine, curiozităților care vin din partea fanilor. Iată ce a făcut Bogdan Cîrlan după finalizarea filmărilor!

A primit sau nu Claudia inelul de la Bogdan la finalul emisiunii? Concurentul a dezvăluit adevărul

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu formează unul dintre cele cinci cupluri care au pășit în Thailanda pentru a-și testa iubirea. La începutul emisiunii, Bogdan susținea că-i va oferi un inel Claudiei dacă vor reuși să treacă cu bine proba fidelității. Emisiunea a ajuns la final, însă fanii nu au văzut niciun inel pe degetele Claudiei și s-au întrebat ce s-a petrecut și de ce Bogdan nu și-a dus planul la final. Concurentul a încercat să le ofere un răspuns, fără să divulge, însă, deznodământul emisiunii care îi ține pe telespectatori în fața micilor ecrane.

Atunci când a fost întrebat ce a făcut cu inelul pe care ar fi trebuit să-l dăruiască Claudiei, Bogdan a răspuns, în glumă, faptul că l-a dus la amanet, apoi i-a sfătuit pe internauți să rămână cu ochii în fața ecranelor pentru a afla dacă Claudia a primit sau nu bijuteria promisă la începutul filmărilor. „L-am lăsat amanet… Glumesc, urmărește până la final și vei afla răspunsul”, a spus Bogdan.

Bogdan Cîrlan a practicat videochatul timp de șase ani

În prezent, Bogdan lucrează ca frizer, însă în trecut a activat nu mai puțin de șase ani pe platforme destinate adulților și a făcut videochat. De dragul Claudiei, Bogdan a renunțat la videochat și s-a reprofilat spre o meserie care să nu presupună un asemenea nivel de expunere.

„Când am văzut-o pe cameră am simțit că este ceva. Am rămas puțin mască, mi-a luat privirea. Claudia m-a făcut să renunț la multe. Șase ani am făcut videochat. E o sursă de venit, însă ea nu a fost de acord”, a povestit Bogdan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: