Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație la PRO TV! Cabral se întoarce la cârma emisiunii „Ce spun românii”

Răsturnare de situație la PRO TV! Cabral se întoarce la cârma emisiunii „Ce spun românii”

cabral ibacka

Răsturnare de situație la PRO TV! Telespectatorii cu siguranță nu s-ar fi așteptat la așa ceva! După două luni de pauză, emisiunea Ce spun românii” revine pe micile ecrane, iar Cabral Ibacka va fi prezentatorul!

Cabral Ibacka revine la cârma emisiunii Ce spun românii”

În urmă cu aproximativ două luni, Cabral Ibacka anunța că renunță la emisiunea Ce spun românii” pentru a se dedica în întregime vieții de familie și pentru a se odihni mai mult. Iată că pauza nu a fost una îndelungată, iar Cabral pur și simplu nu a putut sta departe de televiziune și tot ce implică aceasta. Așadar, din data de 6 martie, Cabral se întoarce cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări care mai de care mai amuzante. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 18.00 atât pe PRO TV, cât și pe VOYO.

 

Cel care a făcut anunțul a fost chiar Cabral Ibacka. „Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a fost mesajul lui Cabral Ibacka.

Cifrele emisiunii Ce spun românii”

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea Ce spun românii! 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei.

De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut, potrivit PRO TV. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: