Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a găsit sfârșitul Raul, un băiețel român de doar 9 ani în Belgia. Destin tragic

Cum și-a găsit sfârșitul Raul, un băiețel român de doar 9 ani în Belgia. Destin tragic

Raul, un băiețel român de 9 ani, a avut parte de un destin tragic. Din nefericire, soarta a fost dură şi crudă cu acest copilaş. El a fost ucis, băgat într-o geantă și aruncat într-un lac din Belgia.

Cadavrul minorului a fost găsit după aproape trei luni.

Trupul neînsufleţit, găsit în apele unui lac

Trupul lui Raul, de 9 ani, a fost găsit joi de dimineață în apele unui lac de agrement din Belgia. Copilul a fost ucis la sfârșitul lunii ianuarie,.

Copilul de origine română locuia împreună cu sora lui de 11 ani, cu mama sa și cu iubitul acesteia în Afrikalaan, lângă Dampoort, în Gent. „În ultimele săptămâni, copilul a suferit abuzuri serioase” din partea tatălui său vitreg.

Micuțul era bătut cu cureaua și cu pumnii și stropit cu apă înghețată sau fierbinte. Copilul a fost nevoit să suporte numeroase abuzuri, până când corpul nu a mai suportat. La sfârșitul lunii ianuarie, copilul decedat a fost pus într-o geantă de sport și aruncat în lacul Houtdok, un cunoscut loc de relaxare din Gent.

Mama şi tatăl vitreg, arestaţi

Mama lui Raul, Ioana M., în vârstă de 30 de ani, a fost arestată, în vreme ce tatăl vitreg al băiatului, Nicu. C., a fugit din Belgia și s-a refugiat într-o tabără de romi din Germania. Ulterior, a fost arestat în Olanda.

Crima a fost descoperită după ce mama copilului a trimis un mesaj ciudat unui unchi al copilului, care locuiește în Germania. Din conținutul mesajului se putea deduce că băiatul a fost ucis.

Anchetatorii au interogat-o pe mama lui Raul și pe sora lui în vârstă de 11 ani, dar declarațiile lornu era similare. În primul rând, femeia spunea că fiul ei a căzut dintr-o mansardă pe 31 ianuarie. Fiica ei a contrazis-o și a povestit că a văzut cum mama și iubitul ei au mers la Houtdok cu o geantă de sport.

În Houtdok, anchetatorii au sondat fundul apei și au găsit cadavrul copilului într-o geantă de sport îngreunată cu pietre.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: