Redactia.ro
Home » Sport » Război între CFR Cluj și Craiova! “Sunt precum hienele”

Război între CFR Cluj și Craiova! “Sunt precum hienele”

CFR Cluj, Universitatea Craiova

După ce s-a anunțat amânarea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, oltenii au luat foc. Au făcut numeroase acuzații la adresa clujenilor, iar astăzi campioana a răspuns.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj s-a amînat după ce Adrian Păun a aflat că are coronavirus. Oltenii au reacționat imediat. Președintele Craiovei, Sorin Cârțu consideră că nu s-au luat toate măsurile necesare.

„S-a întâmplat ce s-a întâmplat la CFR, vi se pare că sunt în dezavantaj sau în avantaj cu deciziile luate. Păi tu te duci cu nu știu câti oameni de la Cluj cu zbor de linie. Noi ne-am dus cu un charter. Eu, ca președinte al clubului, nu am văzut jucatorii de mai mult de o lună jumătate. M-am testat de 5 ori atunci. Păunule, ce te duci tu cu prietenii tăi la masa? Tu ești fotbalist la CFR Cluj și nu ai voie să faci”, a declarat Sorin Cartu la PRO X.

Răspunsul clujenilor a venit azi

După declarațiile oficialilor de la Craiova, CFR Cluj a luat atitudine. Clujenii îi acuză pe rivali de ipocrizie și nesimțire. Mai ales după ce au aflat că Universitatea vrea înghețarea campionatului.

”Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat. Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. Le aducem aminte faptul că atunci când noi am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație”, este o parte din comunicatul oficial al clubului din Gruia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: